Half-Life-half-life-663708_1024_Imi amintesc cand ma uitam la un record de viteza al jocului Half Life, acum un deceniu in urma, in care jucatorul respectiv a reusit sa se strecoare prin joc in mai putin de o ora. Am fost destul de uimit. Asta este, pana am pus ochii pe o caracteristica de perseverenta umana. Nu sunt sigur de ce trucuri s-au folosit, insa se pare ca echipa de vitezomani s-au folosit de toate, dar dedicarea lor la aceasta cauza este impresionanta.

Incepand din vara anului 2010, timpul estimat pentru aceasta cursa a fost de 27 minute dupa cum scrie Quadrazid. Cu toate acestea, a fost nevoie de 4 ani de antrenament, de planuri, de executie si teorie, iar cand au ajuns la ultimul timp, si-au intrecut cele mai salbatice asteptari.

Noul timp record se datoreaza tuturor trucurilor pe care le-au descoperit, au invatat noi rute, noi moduri de a manipula jocul. O imbuntatire imensa a fost realizata fata de recordul anterior, dupa munca grea si nenumarate ore investite in perfectionarea fiecarui segment, nu conteaza cat de greu sau scurt a fost. Recordul anterior a fost de 29 de minute si 41 de secunde.

Pentru a reusi sa foloseasca satfel de trucuri, precum macro-uri prin care te intorceai la 180 de grade si abilitatea de a sari mai des. Echipa a pus la un loc 317 segmente diferite pentru a creea video de record mondial, ce caracterizeaza fiecare problema care a iesit in evidenta din Half Life, si in aceasta cursa au fost ucisi 28 de inamici. Constiinta lui Gordon Freeman, in cursa pentru a depasi un record mondial, nu a fost prea mult afectata, fiindca de-a lungul jocului omori sute de inamici.

Se pare ca in sfera jocurilor exista o multime de modalitati prin care poti sa te afirmi, prin completarea unui joc foarte repede sau, chiar fiind cel mai bun jucator intr-un MMO.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *