gripa
gripa

gripa

Atunci cand esti gripat este foarte urat pentru tine. Totul este anost, fara nici un sens si viata insasi ti se pare foarte nasoala. Gripa este strans legata insa si de lipsa simturilor. Eu am trecut prin mai multe stari de gripa si de raceala intreaga viata si stiu cum este sa te simti rau mai mereu. Ba am fost gripata, ba am fost racita, ba am avut simptome de boala urate care m-au deranjat pana acum de mai multe ori.

Insa, in ultima vreme, adica la ultimele simptome de boala am reusit un record personal care a durat mai mult de doua saptamani. Cred ca a fost cu siguranta o gripa urata, pentru ca nu avea cum sa fie o oarecare raceala minora, la cate rele mi-a pricinuit. Eram seara in oras dupa ce am iesit de la sala transpirat, si am mers cu baietii la o bere intr-un pub. Totul bine in acea seara, ne-am planificat chiar si decursul serii urmatoare, ce avea sa facem si pe unde sa mergem in acel weekend, insa nu s-a mai ajuns atat de departe.

A doua zi era sambata si m-am trezit cu o mega ameteala, care credeam eu ca de datora de la berea bauta cu o seara inainte. Nu a fost deloc asa, pentru ca m-a tinut toata ziua. Stii ce este aia o ameteala de zile mari? Este ca o mahmureala mai rea. Nu puteam sa beau, sa mananc nimic, dar mai ales nu ma puteam deplasa prin casa fara sa vad dublu  au sa ma simt ametita.

Am luat pastile, antibiotice, mi-am fact ceaiuri de toate felurile, am baut tot felul de prostii cu lamaie, mi-am luat vitamine si siropuri de la farmacie si de la naturiste, insa nimic nu a facut ca totul sa fie mai bine pentru mine. In cele din urma, toate ca toate dar adunat mi-a trecut in sfarsit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *