In momentul in care o femeie ramane insarcinata este cu un plus de grija pentru modul in care se va alimenta si nu numai. In toate actiunile sale o femeie insarcinata trebuie sa puna pe primul loc sanatatea sa si a copilului, implicit pentru ca acesta sa se dezvolte corect. Si desi nu este interzis insa putin mai dificil sportul in timpul sarcinii ridica anumite dileme. Indicat sa mergi la sala cand sarcina este avansata?

O britanica demonstreaza contrariul. Insarcinata si cu o luna pana sa ajunga la termen aceasta frecventeaza sala de sport. Nu este un caz singular si asta nu o scoate in lumina intr-un mod deosebit. Insa in complexitatea cazului femeia socheaza caci avand o sarcina avansata continua sa faca sport ca si cand sarcina nu ar exista. Si mai mult decat atat aceasta este la o varsta la care femeile sunt cu un risc crescut de a avea sarcina cu probleme. La cei 40 de ani britanica este insa departe de astfel de griji.

Cazul acesta a ajuns in lumina jurnalistilor prin declaratiile pe care le-a facut viitoarea mama. Aceasta spune ca toata viata sa a avut o silueta de invidiat si oarecum cu o teama de a nu se ingrasa prea tare si de a nu-si pierde dimensiunile corpului zvelt face sport de cate ori ii permite timpul si starea insa asta inseamna aproape in fiecare zi.

Aprecierea este pentru faptul ca nu are probleme si reuseste cu o astfel de ambitie sa se mentina. Cu precizarea ca este atent monitorizata de medici britanica doreste sa demonstreze ca se poate, ca sarcina nu este o boala si acolo unde se merge pe preconceptii de a manca cat pentru doi gresala este vizibila dupa sarcina. Insa cazurile difera si acolo unde nu se permite ramane doar un vis. Si totusi grija pentru aspectul fizic sa fie mai puternica decat grija pentru sanatatea celui mic?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *