Google HangoutsGoogle Hangouts

Precursorii Google Hangouts erau relativ simpli, insa Google a adaugat noi trasaturi de-a lungul cursului etapelor sale de dezvoltare. La cel mai de baza nivel, Google Hangouts  poate fi folosit pentru conversatiile simple bazate pe text  in acelasi fel ca si mesageria instant, cum ar fi Facebook Char sau AIM. Atunci cand deschizi o fereastra cu un contact, poti incepe sa scrii in cadrul ferestei chatului tau.

  • In plus fata de textul simplu, linkurile de website pot fi inserate  si acestea pot fi accesate prin click de cel care le primeste.
  • Atunci cand este trimis un link catre YouTube, Hangouts va converti automat acest link intr-un  mic video player YouTube.
  • La fel ca multe alte procesoare de cuvinte, a evidentia cu bold sau a face italic un text din cadrul unei ferestre de chat, foloseste CTRL+B sau CTRL+I.
  • Chiar in dreapta zonei de text este un mic emotion smiley. Atunci cand este dat cick pe acesta, el aduce mai multe ferestrute cu emoticoane care pot fi trimise.

Pentru a participa intr-un grup de chat mai degraba decat intr-o conversatie unu la unu, foloseste iconita din partea stanga de sus a ferestrei de chat care arata ca o persoana cu un semn de „plus” alaturi. Da click pe aceasta pentru a selecta oamenii pe care ai dori sa ii adaugi la sesiunea de Hangouts.

Pentru a sharui imagini in Google Hangouts, un link web poate fi inserat  sau poti chiar incarca o imagine pe care o ai stocata pe undeva prin calculator. Chiar in partea dreapta a zonei text dintr-o fereastra de chat, este o iconita de tip camera  in gri. Cand este dat click pe acesta, va aparea o fereastra de tip pop-out acolo unde va fi trasa imaginea. In mod alternativ, exista si un buton  pentru selectarea unei fotografii din computerul tau pentru incarcarea in Hangouts.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *