agentii de publicitateagentii de publicitate

Lumea actuala nu ar putea exista fara multele magazine, marketuri, mall-uri sau companii de tot felul care sa ne asigure furnizarea de bunuri, produse si servicii pentru toate nevoile noastre zilnice. Oamenii au nevoie de o diversitate de lucruri pentru a putea fi fericiti, pentru a putea exista pe acest pamant si pentru a se putea descurca in ceea ce priveste nevoile si obisnuintele zilnice.

Dar cum ar mai rezista aceste magazine si branduri producatoare de produse daca nu ar exista la randul lor firmele de PR si de publicitate? Aceste companii si agentii de publicitate si de promovare dar si de relatii publice nu fac altceva decat sa deschida drumul acestor milioane de produse din toata lumea catre utilizatorii de pretutindeni, catre clienti, catre publicul larg.

Unele dintre acestea sunt mai renumite, altele sunt mai mici, la inceput de drum, insa cele celebre deja au un renume format si se pot bucura de toata celebritatea si renumele bun de care se poate bucura o companie furnizoare de servicii. Una dintre aceste agentii si companii producatoare de promovare si de furnizare de informatii si de publicitate catre publicul larg este si urmatoarea.

Agentia de publicitate BETC din Paris este poate una dintre cele mai bune agentii de publicitate din lume, insa poate ca nu ea este atat de cunoscuta pe cat sunt reclamele create de geniala sa echipa de angajati si de publicitari. „Bebelusi pe role” este reclama cea mai descarcata din lume si a fost creata in anul 2009.

De asemenea, „Ursul”, o alta reclama destul de convingatoare a primit mai multe premii decat orice alta reclama, iar reclama „Baby si cu mine” creata special pentru apa Evian, la fel ca si cea „Bebelusi pe role”  este una dintre cele mai vizualizate reclame din lume si la ora actuala. Ce mai poti spune despre aceasta firma specializata in furnizarea de publicitate daca nu ca este geniala?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *