Cu fiecare an avem noi si noi filme pe care publicul le asteapta cu nerabdare. De la actori cu greutate in industrie si panala la regizori priceputi, o poveste care sa captiveze reteta succesului este mereu alta. Cert este ca trebuie sa fie interesant si sa aduca un impact pe piata. Am vazut anul acesta numeroase exemple, „Paranoia”, „Parker” etc. care au dat gres. Lasand asta la o parte in 2014 se asteapta numeroase filme. Cu siguranta nu ai dori sa ratezi:

  • „12 years a slave”. Va avea premiera inca de la inceputul anului si printre altii Brad Pitt se anunta a fi pe lista de actori. Acest film spune povestea celui care timp de 12 ani este sclav si cunoaste desigur viata grea in acest sens. Dar totul se schimba cand intalneste pe cel care ii va reda speranta si o viata mai buna. O drama, o poveste a vietii de atunci, un film de vazut.
  • „Her” se anunta ca si premiera de asemenea la inceputul anului viitor. Scarlett Johansson si Joaquin Phoenix sunt doar doua mari nume pe lista de actori. Aici descoperi povestea celui care isi lasa toate poftele in seama unui sistem de operare. Ar putea fi o altfel de abordare a vremurilor noastre cand devenim dependenti de tehnologie. Povestea acestuia cu Samantha este firul principal.
  • „Robocop”. Pentru doritorii de aventura acest film vine cu premiera in februarie. O actiune in anul 2029, tehnologie avansata si lumea robotilor este pe scurt ceea ce se prezinta, un film cu actori de la Gary Oldman, Samuel L. Jackson la Abbie Cornish.
  • „The amazing Spiderman 2”. Cunoscatorii stiu deja povestea si asteapta continuarea vietii lui Peter Parker, ce nu intarzie sa apara in luna a cincea a anului viitor.

Lista se continua cu aprecieri bune fata de filme precum „X Men- Days of future past” sau „Transformers: Age of Extinction”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *