ferrari

ferrariFerrari si Lamborghini sunt supermasinile universului masinilor sport de lux, pentru curse si nu numai. Exista niste lucruri care le pot apropia, dar exista si lucruri mai multe care le pot diferentia foarte tare pe cele doua tipuri de branduri de masini. Ferrari de exemplu intrege marca Lamborghini  in ceea ce priveste unitatile ce au fost vandute si veniturile incasate de pe urma vanzarilor acestora.

Ferruccio Lamborghini avea o parere proasta despre serviciile de de dupa vanzarea de Ferrari si chiar a a adus acest lucru in atentia lui Enzo Ferrari,  fara nici o problema. Lamborghini a trecut atunci la creerea unui automobil care avea toate calitatile ce a crezut el ca sunt esentiale pentru o masina de curse de lux, ceea ce su siguranta lipsea la masina spartana Ferrari.

Exista o gramada de masini rele care ruleaza pe strazile lumii si au o putere foarte mare. Cele mai populare branduri de masini sport sunt Porsche, Ferrari, Lamborghini si McLaren, acestea fiind doar cateva dintre ceea ce exista in lumea auto. De vreme ce toate aceste branduri isi au propria linie de supermasini si de masini sport, este destul de dificil de ales cea mai buna marca si model.

Pur si simplu, acest lucru depinde de ce brand auto preferi tu, de volumul de putere pe care ti-l doresti la o masina si de cat de mult poti sau iti doresti sa cheltui pe o asemenea investitie. Atunci cand vine vorba despre supermasini, producatorii auto italieni sunt unii dintre cei mai buni din domeniu.  De aceea majoritatea pasionatilor de masini sport de lux se indreapta catre marcile Ferrari si Lamborghini, pentru ca aceste branduri de masini sunt printre cele mai populare din segmentul masinilor sport de lux si de mare viteza.

Cine nu si-ar dori sincer una dintre aceste tipuri de masini de la unul dintre brandurile din afara tarii?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *