Skip to content

Fara ascunzisuri despre videochat

videochatPoate ca ati auzit deja despre faimosul studio de videochat Lucky Studio din Iasi, locul in care cele mai multe iesence si moldovence in general si-au gasit de munca si se declara multumite de ceea ce fac. Ceea ce stiti insa este numai ce sustine presa in reportajele realizate despre acest angajator din Iasi, insa marturii la cald sau testimoniale despre cum este exact sa lucrezi acolo nu vei putea afla decat daca vei avea o discutie sincera fata in fata cu modelele Lucky Studio Iasi.

Pentru toate femeile interesate de avantajele si de posibilitatile de angajare pe care le ofera studioul de videochat de renume din Iasi, exista acum blogul celor de la Lucky Studio Iasi, un loc de intalnire in mediul online in care toata lumea care lucreaza acolo poate sa-si dea cu parerea, poate sa marturisesca exact ce simte despre programul de lucru, despre banii incasati si despre alte lucruri esentiale.lucky studio

Acest blog minunat si bine structurat este www.luckystudioweb.ro si este ideal pentru informarea celor interesate de angajatorul din Iasi si de ofertele de munca puse la dispozitie de acesta. In cadrul acestui site, o multime de modele isi dau cu parerea despre stilul de viata pe care il au, despre avantajele si conditiile de lucru impuse de Lucky Studio Iasi…Pe langa acest lucru, blogul dispune de o clasare pe categorii a articolelor postate si contine testimoniale si jurnale la zi ale modelelor.

Un exemplu ar fi cele doua modele de videochat Melanie si Scarlett, doua prietene foarte bune, care mai sunt si colege pe deasupra, si pe blogul Lucky Studio isi povestesc experientele si felul in care s-au intalnit la studio. De asemenea, pe langa marturiile fetelor din videochat, marturii fara ascunzisuri si fara jena, articolele de pe blog se refera mai exct la banii castigati in lunile de munca la Lucky Studio, la avantajele oferite de studio, de norocul pe care il au modelele, dar si despre programul si atuurile detinute de acest studio de videochat pe piata din Iasi.

lucky studioOrice tanara sau femeie isi doreste sa experimenteze si sa isi incerce norocul in videochat, ar avea o sansa in acest domeniu in Iasi, pentru ca oferta de munca este mare si modele se cauta in permanenta. Nu ai putea sa faci ceva mai bun decat sa intri pe acest blog, sa citesti ceea ce este postat pe el, sa adresezi intrebari si sa comentezi la articolele de acolo.

9 Comments

  1. As vrea si eu sa lucrez intr-un studio ca lucky studio

  2. Am auzit si eu de lucky studio, da nu stiam prea multe. Poate am sa incerc si eu

  3. Recent am devenit studenta la Iasi, si mi-ar placea sa imi gasesc un job

  4. Super tare! Program flexibil si banii in fiecare zi, I`m in! 😀

  5. Am doua prietene care fac videochat, tot in Iasi

  6. OMG, cate as putea sa fac cu banii care i-as castiga aici

  7. E fain, ca ai mai multe avantaje cand lucrezi intr-un videochat… de exemplu, sora mea, care e in Iasi, isi permite sa calatoreasca in fiecare weekend

  8. ce tare ca poti castiga o gramada de bani intr-un timp scurt 🙂

  9. Nasol ca nu sunt din Iasi… oare nu pot sa fac videochat si de acasa?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.