Skip to content

Falsa idee de castig si neatentia

Ai patit si tu sa crezi ca a dat norocul chior peste tine? Sunt acele situatii cand ai impresia ca ai facut tu ceva maret in viata pentru care meriti acum rasplata ori fara prea multe intrebari caci este ceva spectaculos accepti mana destinului. Cazurile cele mai frecvente sunt castigul unora, paguba altora.

Farsele caci asa le-am putea numi, acele telefoane anonime pe care multi le primesc si care te anunta ca ai castigat un mare premiu sunt deja cazuri celebre de inselatorie. Insa nu se opreste aici. Daca pur si simplu unii nu isi dau seama, altii prefera sa creadea iluzia. Si un astfel de caz a ajuns mult mai departe cand o femeie din Petrosani a ales sa creada ceea ce nu spera si sa ajunga pana la punctul de a accepta conditiile pentru a intra in posesia unui fabulos premiu.

Inselata de 3 barbati in aceeasi zi aici este dovada cea mai buna de naivitate. Si cum nu era de ajuns aceasta a servit pe tava indivizilor diverse resurse dar si bani cash care in total ajuns la o valoarea estimata de 8000 de lei. Desi plangere a fost facuta, desi s-a reclamat este greu de crezut ca se va rezolva curand caci astfel de cazuri sunt deja cunoscute, metodele sunt publice, multi au patit-o si au spus povestea lor totusi raspunzatorii nu sunt de gasit.

Un alt caz de neatentie vizeaza de aceasta data norocul chior al unuia insa o bucurie de scurta durata. Un transfer bancar care a bucurat pentru moment este un caz deja comun. Departe de aa ceva insa o gresala de aceeasi natura a facut ca o angajata a unui schimb valutar sa ofere schimbul a 2000 de lire in loc de 200. Un prejudiciu enorm, o recuperare partiala si poate si o doza de noroc pentru ea in acest caz insa inca o data ceea ce demonstreaza ca banii iti iau ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *