Barbat fara bani

Barbat fara baniSa fii falit este ingrozitor. Am avut perioade extinse in viata mea in care am trait pe marginea prapastiei financiare, asa ca stiu cat de stresant si coplesitor poate fi acest lucru. Cand esti falit si iti urasti jobul, lucrurile sunt mult mai ingrozitoare.

Este greu sa parasesti orice job, indiferent cat de nebunesc de groaznic este. Acesta este motivul pentru care inca trebuie sa muncesc ca si planificator financiar. In ultimii 9 ani, in care am muncit ca planificator financiar, si m-am straduit cu propriul buget, am vazut cateva lucruri in comun, cand vine vorba de oameni traind peste ceea ce pot.

Sa te straduiesti cu un job pe care il urasti este o treaba destul de dificil, dar cand niciodata nu pari sa ai destui de bani sa platesti facturile, lucrurile pot fi extrem de depresive. Stresul financiar este extrem de dificil pentru tine, mariajul tau si copilul tau. Vorbesc din propria experienta. Sa fii in fata finacniar nu este in special dificil, chiar si in absenta unui job bine platit. Totul se reduce la obiceiurile de cheltuit. Pare atat de simplu, cheltuie mai putin decat castigi. In realitate este mult mai dificil decat atat.

Societatea noastra ne-a invatat cum sa fim lacomi, nevoiasi si cheltuitori. De fapt, ne-a oferit puterea de a fi de-a dreptul iresponsabili. Vrem ceea ce vrem si apoi mergem si-l cumparam. Chiar daca nu avem bani, tot il cumparam. Iata un motiv pentru care intotdeauna vei fi lefter.

Esti in negare. Milioane de oameni intra in aceasta categorie. Acest lucru se intampla cand refuzi sa accepti ca trebuie sa te uiti atent la imaginea ta financiara. Sa faci acest lucru ar insemna ca trebuie cu adevarat sa te opresti din cheltuit si sa te descurci fara lucrurile grozave pe care le are vecinul. Cine ar vrea acest lucru?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *