mark-zuckerberg-on-phoneFacebook continue sa domine pe iOS si Android, prin timpul petrecut, dar pozitia sa de lider aluneca putin. Utilizatorii din Statele Unite ale Americii petrec in medie 2 ore si 42 de minute pe zi pe dispozitivele mobile in primele 3 luni ale anului acesta, potrivit noilor date de pe Flurry, o aplicatie ce ofera servicii analitice. Facebook si Instagram, care au fost achizitionate in 2012, au fost contabilizate cu 17% in acel timp.

Acest lucru pune Facebook in conducerea spatiului mobil, dar partea sa petrecuta este mai putin de 18% anul trecut, potrivit aplicatiei Flurry. In acelasi timp, cantitatea de timp petrecuta pe aplicatiile sociale in general, a crescut de la an la an de la 24% pana la 28%, sugerand ca utilizatorii petrec mai mult timp in alte aplicatii sociale.

Asta ar putea fi parte din motivul pentru care Facebook a optat sa achizitioneze WhatsApp, cea mai populara aplicatie de mesaje, pentru 16 miliarde de dolari cu alti 3 miliarde de dolari pentru retentia angajatilor.

In timp ce segmentul social a crescut, condus in principal de catre aplicatia de mesaj, Facebook a fost capabil sa mentina pozitia cu ajutorul lui Instagram. Pozitia va fi chiar mai cimentata, daca nu in crestere, cu atingerea timpului petrecut in intermediul WhatsApp.

Facebook dezvolta de asemenea mai multe aplicatii de sine statatoare cu tinta de a furniza mai multe cazuri specifice, care ar putae ajuta compania sa mentina si sa imbunatateasca angajamentul.

In alte stiri, CEO-ul companiei Facebook, Mark Zuckerberg a castigat doar un dolar in anul 2013, ptorivit unor depuneri de reglementare. In Silicon Valley, sa castigi un salar de 1 dolar este un semn bun ca ai reusit. Alti oameni care au salariu de un dolar ii includ pe Steve Jobs de la Apple si baietii de la Google, Sergey Brin si Larry Page. Mark Zuckerberg detine o parte substantiala din companie, facand salariul irelevant.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *