Small-Business-300x231Facebook a lansat oficial luni, Business Manager, o unealta care permite celor care fac marketing si agentiilor sa administreze mai multe campanii prin intermediul unei interfate.

Unealta, pe care Facebook a scos-o ultima luna, iti permite sa atribui roluri oamenilor care lucreaza la diferite campanii. Facebook promite de asemenea ca Business Manager le va permite agentiilor si clientilor sa distribuie materiale de campanii in siguranta. Business Manager permite de asemenea celor care fac marketing sa adauge si sa stearga contrule de reclame conectate la o companie si revoca permisiunea ca oamenii sa-si foloseasca conturile.

Unealta promite de asemenea sa furnizeze flux de lucru care face mai usor sa separe experienta personala si de afacere pe Facebook. Oamenii pot sa-si foloseasca conturile de Facebook sa acceseze conturile de reclame si paginile fara sa trebuiasca sa fie prieteni cu ceilalti oameni pentru a primi acces.

Avand in vedere ca astfel de capacitati au fost anterior disponibile pentru Facebook Preferred Marketing Developers, Tech Crunch a sugerat ca miscarea r putea fi o apucare de putere a celor de la Facebook. Oferind apoi zvonitul, Businesss Manager, articolul postulat, Facebook ar putea taia acei Preffered Marketing Developers.

Reputatia Facebook nu este intentia companiei, Business Manager nu va concura cu Preferred Marketing Developers.

Pentru administratorii Business Manager :

  • Totul la un loc : Administreaza toate paginile tale Facebook si conturile de reclame intr-un loc convenabil.
  • Munceste mai rapid si mai bine : Redu timpul pe care il pierzi configurand si administrand conturile de reclame si paginile.
  • Imbunatatirea controlului : Vezi in mod clar cine are acces la paginile tale si conturile de reclame, stergand sau modificandu-le permisiunile.

Pentru Angajatii Business Manager:

  • Totul la un loc : Vezi si ai acces la toate paginile tale si conturile tale de reclame de care ai nevoie pentru a munci intr-un loc convenabil.
  • Munceste mai rapid si mai bine : Salveaza timp folosind contul Facebook pentru a accesa toate paginile si conturile de reclame.
  • Pastreaza munca separata : Nu ai nevoie sa fii prieten cu cineva de la munca pentru a primi acces la pagini sau conturi de reclame.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *