program dimineataprogram dimineata

Citate inspirationale. Acesta este lucrul meu favorit pe care il fac in fiecare dimineata. Ia-ti o carte plina de citate inspirationale sau o carte religioasa sau spirituala, si scrie cateva dintre aceste afirmatii pe hartie. Fie ca sunt serioase sau amuzante, acestea ar trebui sa te inspire si sa iti ofere o imbunatatire a starii de spirit. Poate fi vorba despre familie, despre sanatate, vise, religie, multumire, spiritualitate sau orice altceva care te poate inspira si motiva pentru o zi intreaga.

Scrie pe hartie lucruri pentru care esti recunoscator si pentru care vrei sa multumesti. Asterne pe hartie cateva lucruri pe care vrei sa le indeplinesti. Paote fi vorba despre casa ta noua, sau despre un mic dejun delicios. Exista mereu cate ceva pentru care sa fii recunoscator. Ia-ti doar cateva minute pentru a te gandi la aceste lucruri in fiecare dimineata.

Scrie pe hartie de asemenea lucrurile pe care vrei sa le indeplinesti in viata. Poate fi vorba despre un proiect important in acea zi de munca sau poate fi vorba despre a gati o mancare sanatoasa in timpul acelei zile. Atunci cand vei scrie toate acele lucruri pe hartie, vei sti ca trebuie neaparat sa le indeplinesti in acea zi. Mai mult de atat, iti va oferi un scop  care te va ajuta sa iti creaca motivatia si concentrarea la munca sau acasa.

Facturi. Cu toate ca nu imi place sa ma gandesc la facturi si la bani, stiu ca acestea sunt niste lucruri foarte importante de avut in considerare. Pentru a fi cat mai responsabil cu banii, scrie ce facturi trebuie sa platesti in acea zi si care vor trebui platite online. In acest fel, vei evita aglomerarea si neplata facturilor la timp si iti vei administrat mai bine finantele. Este foarte bine sa faci alegeribune u banii tai pentru ca lucrezi foarte din greu pentru a-i obtine, nu-i asa?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *