fericirefericire

Exercitiile fizice sunt o modalitate grozava de a te simti bine fizic si psihic, la fel de bine ca si emotional. Enzimele care sunt eliberate in timpul miscarii nu numai ca iti fac trupul sa se simta mai in viata si mai intinerit, dar fac la fel de bine si pentru mintea ta. Daca te simti trist, un antrenament bun te poate ajuta sa indepartezi din minte toate acele ganduri si senzatii rele.

Indeparteaza-te de alcool. A bea alcool iti poate servi doar pentru a-ti adanci starile de depresie si de melancolie. Daca te simti trist, este foarte important sa stai cat mai departe de alcool. In schimb, prepara-ti niste smoothie-uri delicioase si nutritive.

Ingrijeste-te de sanatatea ta si vei simti ca si sentimentele tale  se vor improspata si se vor ameliora. Va trebui sa iti limitezi de asemenea si nivelul de cafeina din sange, asta pri a nu mai bea cafea zi de zi. In timp ce cafeina iti poate da un imbold, te poate conduce de asemenea si la o prabusire emotionala.

Citeste mai mult. Daca te simti putin indepartat de toate cele bune si depresia este pe cale sa nu-ti dea pace, indeparteaza-te de probleme cu ajutorul unei carti bune. Cititul te poate indeparta de stres si ii poate oferi un prilej creierului tau sa isi revina. Dupa ce vei fi citit, vei avea o si mai buna viziune asupra lumii decat inainte de a citi. Nu uita nici de bauturile tale favorite de iarna.

Rasfata-te! Un tratament spa din cand in cand sau chiar o baie lunga si linistitoare cu cateva lumanri parfumate te pot ajuta sa te simti mai bine si sa te bucuri de viata. Doar pentru ca vremea este trista si rece, nu inseamna ca trebuie sa te acoperi de plapuma si de paturi. Te vei simti mai bine cu tine atunci cand vei avea grija de tine in fiecare zi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *