conacul-boieresc
conacul-boieresc

Planuim sa ne petrecem timpul cu persoana iubita atunci cand alte obligatii nu ne preseaza. Desi nu este o cauza principala sarbatoarea indragostitilor vine ca un motiv in plus pentru a alege o locatie de vis pentru a petrece un weekend romantic, cel putin. Asa ca o sugestie potrivita ar fi chiar Conacul Boieresc, in inima muntilor, langa Bran.

Idei pentru escapada la Conacul Boieresc

Pentru ca Dumnezeu rade de fiecare data cand un pamantean isi face planuri ai face bine sa te gandesti si sa te hotarasti cat mai repede asupra sejurului. Chiar daca sunt si oferte last minute nu ti-ai dori sa lasi totul pe ultima suta de metri. Fii spontan insa in masura in care stii ca inca vei mai avea locuri de cazare la Conacul Boieresc. Altfel se pierde tot farmecul. Sunt 12 camere disponibile, camere dotate cu pat dublu; si asta suna bine de tot!

Incepe sa iti faci sejurul. Afla ca in zona se afla Schitul Bran, Castelul Bran deci Conacul Boieresc este situat sa spunem strategic, o locatie ce are ce sa iti ofere, vizual, turistic. Asa ca nu trebuie sa ratezi toate acestea. Dat fiind ca inca suntem in luna de iarna practic si sejurul tau este la munte ai putea avea sanse sa vezi si magnificul peisaj de iarna si inca se te bucuri de tot ce presupune el.

Nu uita de dotarile locului de cazare asa ca include o zi de relaxare. Exact acolo unde vei sta pentru un weekend sau de ce nu chiar mai mult, la Conacul Boieresc, exista dotari care iti ofera relaxarea de care ai nevoie, pe langa compania ce ti-ai ales-o. Asadar, poti sa beneficiezi de sauna si sa alegi ora de admiratie a peisajului din curtea spatiului, unde foisorul te indeamna sa alegi un gratar, experienta protapului de ce nu.

O locatie ca aceasta are clar ce sa iti ofere si se refera in general la peisaj superb cu o vedere greu de uitat insa si de dotari ca la carte. Exact asa cum se prezinta, Conacul Boieresc, este facut dupa legile confortului cu iz de alta data insa clar adaptate la vremurile actuale. Se intelege de ce ar trebui sa te grabesti. Aici ai parte de traditie, de cultura, de vizite turistice si un cadru ideal pentru a petrece in doi clipe de vis a unei escapade romantice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *