Skip to content

Epilarea cu ceara

Depilatul cu ceara iti lasa pielea mult mai fina decat erai obisnuita sa fie. Cele mai multe tipuri de ceara pentru indepartat parul vin acum cu creme gidratante in ele. Aceste ajutoare inmoaie structura pielii inainte de epilatul propriu zis. Nu numai ca astfel de tipuri de ceara contin si lotiuni de hidratare, insa este mult mai probabil ca acestea sa lase pielea mai moale si mai fina pentru ca firele de par vor fi trase cu totul si pielea va ramane mai catifelata si usoara la atingere.

Indepartatul firelor de par cu ajutorul metodelor cu ceara este o tehnica mult mai rapida decat rasul. Poate dura o vesnicie pana te razi ca lumea pe tot corpul, in mo special daca te lupti cu parul de care vrei sa scapi din diferitele locuri mai problematice. In timp ce multa lume se poate rade singura, exista posibilitatea sa nu tii aparatul de ras asa cum  trebuie si sa nu iti iei parul din directia care trebuie.

Folosind ceara te poate ajuta sa iti elimini toxinele din corp. Atunci cand te folosesti de ceara pentru a elimina parul de pe picioare, deschizi un anumit gol intre zonele limfatice si suprafata pielii, prin folicului de par. Poate aparea drenajul. Vei vedea un anumit lichid care se scurge din pori atunci cand te epilezi cu ceara. Poate fi clatit sau indepartat pur si simplu cu un servetel sau cu un burete curat. Drenajul limfatic va inceta odata ce tesuturile se inchid.

Poti folosi ceara care se potriveste cel mai bine cu tipul tau de piele. Daca ai o piele mai sensibila, rasul pe corp poate cauza de obicei si mai multe probleme. Oricum, daca te vei epila cu ceara, poti alege o ceara hipo-alergenica. Uita-te dupa optiuni de ceara cu soia sau zahar care sa iti reduca posibilitatea unei iritatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *