Bogat

BogatMajoritatea coplesitoare de oameni isi doresc mai multi oameni. Din pacate, pare ca, cu cat mai multi bani acumulam, cu atat mai bogati vrem sa devenim. Prin modul in care vad eu acest lucru, o dorinta pentru o avutie materiala este una care nu este niciodata implinita.

Sunt doua tipuri de bogatii sau avutii care ne definesc vietile, este cea in a fi financiar bogat si celalalt sa fii bogat pe viata, una nu se exclude neaprat pe cealalta. Poti sa fii amandoua in acelasi timp, in timpuri diferite,

In timp ce nu este nimic rau sa iti doresti sa ai un cont bancar mai mare, este important sa-ti aduci aminte ca banii nu pot cumpara cu adevarat fericirea. Iata cum poti deveni bogat in 24 de ore sau mai putin.

Multumeste-i vietii. Fiecare dintre noi stim ca atunci cand ne vom culca noaptea, ne vom trezi dimineata urmatoare. Nu vreau sa te sperii, dar pentru a te face sa intelegi cat de mult trebuie sa apreciezi fiecare dimineata in care iti deschizi ochii, fiindca nu este o garantie ca acest lucru se va intampla intotdeauna. Stiu ca nu va ganditi la asta, fiindca deja aveti o multime de lucruri la care va ganditi.

Ei bine incetati, stati in pat pentru cateva secunde si apreciati ca aveti o alta zi fiindca sunt atat de putine in numar.

Prieten nou. Adevarul ca este greu pentru un adult sa-si faca prieteni decat este pentru copii. Cand erai un copil ai putea merge cu usurinta la un copil cu o oua jucarie pe terenul de joaca si devenea instant cel mai bun nou prieten. Cu toate acestea, pentru adulti prietenia de multe ori vine cu obligatii, decat cu un show de marionete. Tindem sa vedem prietenii ca oameni ce ne pot ajuta sa realizam ceva decat un alt suflet de care sa ne bucuram.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *