neon ledneon led

neon led

Un viitor al iluminarii si al economiei la energia electrica este reprezentat de corpurile de iluminat si de becurile economice, definite mai exact prin tehnologia LED, care a acaparat lumea toata de ceva timp incoace. Viitorul arata bine si este luminos! Un neon cu LED de la Magic LED este mult mai avantajos decat un  neon obisnuit, de exemplu. De ce? Iata avantajele!

Diodele emitatoare de lumina, cunoscute sub prescurtarea de LED, sunt niste adevarate revolutii in lumea electronicii. Acestea ideplinesc o sumedenie de sarcini si pot fi descoperite in tot felul de dispozitive, fie de interior, fie de exterior. Site-ul Magic LED pune la dispozitia celor care doresc sa iti transforme viata si sa-si micsoreze cheltuielile variate dispozitive cu led, noua tehnologie in a iluminatului.

Printre altele, acestea transmit informatii de pe telecomenzi, aprind ceasuri si iti spun atunci cand dispozitivele de prin casa sunt pornite. Puse impreuna, aceste leduri pot forma ecrane luminoase de televizor sau da putere chiar si luminilor din trafic.

De fapt, ledurile sunt niste mici becuri luminoase care se incadreaza cu usurinta  intr-un circuit electric. Insa, spre deosebire de becurile incandescente obisnuite, acestea nu dispun de un filament  care se va arde la un moment dat si nici nu se supraincalzesc. Acestea sunt iluminate doar de miscarea electronilor dintr-un material semiconductor si dureaza cam cat un tranzistor standard.

led
led

Durata de viata a unor leduri depaseste viata scurta a unor becuri incandescente cu multe ore. Micile leduri sunt niste dispozitive foarte economice  si deja inlocuiesc tuburile de iluminat normale care lumineaza si aprind LCD-urile HDTV-urilor pentru a le transforma in niste televizoare foarte subtiri.

Venirea primaverii trebuie sa fie intampinata cu lumina si bucurie, dar si cu noi revolutii in ale economiei electrice, toate acestea pentru a ne apropia mai mult de un stil de viata mai benefic atat pentru noi, cat si pentru buzunarele noastre. Brandul Magic LED iti poate lumina viata la propriu si la figurat deoarece produsele de pe site sunt variate si au un impact foarte mare si bun asupra vietii si sanatatii noastre.

In cadrul acestor dispozitive cu led diverse poti descoperi categorii de produse pentru iluminat ca becurile pentru interior si exterior, proiectoarele, plafonierele, reflectoarele, dar si spoturile pentru iluminatul intr-o locuinta moderna sau intr-un spatiu de birouri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *