Drona Militara

Drona MilitaraGuvernul Statelor Unite ale Americii le foloseste sa bombardeze teroristii din zone indepartate, companiile tehnologice precum Amazon, Google si Facebook cu totii se joaca cu ideea de a le folosi comercial, iar in lunile recente, au devenit arma secreta a multor fotografi. Indiferent daca le vedem sau nu, dronele au devenit o parte mare a vietilor noastre. Drone Beats colecteaza cele mai importante si bune povesti cu drone in fiecare saptamana.

418 drone militare au fost accidentate din 2001

O investigatie de un an de Washington Post a dezvaluit ca 418 drone americane au facut accident in jurul lumii, din anul 2001, surprinzator, un numar mare de incidente. Ceea ce este mai rau, cateva altele pur si simplu au disparut.

Cu toate acestea, niciun astfel de accident nu a dus la accidentarea unor oameni, un fapt pe care Frank Pace, presedintele companiei General Atomics, unul din cele mai mari producatori de drone militare, le scoate in evidenta imediat cand vine vorba de astfel de accidente. Cu toate acestea nu toti sunt convinsi.

In multe cazuri, motivele pentru mici accidente sunt faptul ca avioanele neconduse au cazut in zone parasite. Intr-un caz, un pilot de drona si-a lovit robotul ce zbura dupa ce a esuat sa realizeze ca zbura cu susul in jos. Alta data, dronele au fost foarte aproape sa ucida accidental oameni.

Pe 15 August 2011, o drona de recunoastere de 83 de kilograme, numita RQ-7B Shadow a lovit un avion militar de marfa in Afghanistan. Investigatiile aduc la cunostinta siguranta zborurilor de drone si ar putea deraia planurile de administratie a aviatiei federale pentru a permite zborul dronelor comerciale in Statele Unite ale Americii pana in anul 2015.

Guvernul vrea sa interzica dronele in parcurile nationale

Serviciul de parcuri nationale vrea dronele scoase din parcurile americane, din cazua ca este ingrijorat ca robotii zburatori nu ar putea fi siguri si ar putea deranja vizitatorii.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *