Bani

BaniExista o mare intrebare. Multi dintre noi ne obosim cu aceasta problema prin viata noastra, incluzandu-ma si pe mine, mai ales acum cand s-a scumpit benzina. Am scris despre timp, despre determinarea ce este important pentru tine si despre realizarea unei vieti care iti sprijina valorile.

Tot ceea ce am vrut sa sugerezi este ca multi dintre noi pierdem din vedere anumite lucruri pe care le valorificam mai mult, si problemele cu bani si dorinta de a vrea intotdeauna sa faci bani ne sta in cale.

Nu este modul in care ne conturam vietile si stilul de viata in jurul acestor lucruri pe care le credem, cand prioritizam lucrurile la care credem ma imult in topul listei, cand gasim adevarata fericire si implinire.

Cu totii am auzit, si cativa dintre noi credem, ca banii nu pto cumpara fericirea. Am ajuns sa invat acest lucru prin calea cea grea. Totusi nu ne facem griji despre bani, cateodata pana la punctul obsesiei.

Primul pas in a trece peste aceste temeri necesita sa petrecem timp reflectand. Trebuie sa ne gandim si sa determinam ce credinte avem despre bani care ne mentin sa ne traim vietile pe care le dorim.

In cazul meu am realizat ca indiferent cat de multi bani am avut vreodata, am avut tot mai mult. De ce se intampla acest lucru? Fiindca asociam banii cu succesul, statutul si abilitatea de a trai o viata buna.

Cu cati mai multi bani imi doream, cu atat mai greu trebuia sa muncesc pentru ei. Am fost crescut stiind ca secretul vietii era sa muncesti din greu si sa sacrifici ziua de azi, pentru ca intr-o zi, eventual lcururile vor merge pana la capat. Pentru a face o multime de bani, a trebuit sa acumulez o canitate mare de cunostinta, proficienta si experinta. Defapt trebuia sa stiu mai multe decat oricine despre o anumita zona.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *