Skip to content

Distractie maxima, adrenalina la puterea a doua

Perioada verii este cea prielnica pentru concedii, pentru vacante si timp liber. Cum unii isi permit asta doar o data pe an intervine clar ideea ca totul sa fie perfect si vacanta aleasa sa satisfaca dincolo de timpul poate prea scurt pentru concediu. Si cum este o competitie acerba in ceea ce priveste pachetele turistice pe piata in fiecare caz ineditul face cu ochiul.

Pentru cei care credeau ca rechinii sunt doar de vazut la televizor, pentru cei care doresc aventura unui parc acvatic, pentru cei care indraznesc si doresc adrenalina destinatia Bahamas aduce mai mult decat acel loc exotic. Aici vei gasi un tobogan imens de apa care te duce pe culmile extazului insa dincolo de asta te aduce in fata rechinilor.

Totul este construit ca un templu mayas, un loc in care contradictiile sa isi spuna cuvantul. Asta pentru ca desi pare un loc solemn este de fapt o aventura curata; desi se impune prin natura constructiei aduce distractia si mai putin ideea de solemn si sobru. Mai mult decat atat pentru ca se doreste sa fie ceva unic-caci parcurile de distractii acvatice sunt deja suficient de multe- ideea a fost ca fiecare dintre cei care indraznesc sa cunoasca distractia in acest parc sa intalneasca rechinii cu adevarat. Sunt adevarati doar ca ceea ce inseamna aceasta „intalnire” tine doar de partea de a admira. Practic cei care se incumeta cu asta se vor lansa de pe un tobogan inalt de 40 de metri, cu o viteza de 60 km/h si intr-un ritm rapid ajung in bazinul in care rechinii se delecteaza si ei, in mediul lor. Este practic o trecere printr-o astfel de zona pentru ca in final destinatia turului sa fie o imensa piscina.

Adrenalina la maxim caci desi sunt luate toate masurile de precautie pana la urma este vorba de a vizita rechinii, de a trece pe langa ei ca si cand se admira un peisaj deosebit din natura.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *