Daca pentru unii a fi singur este si un privilegiu mai ales dupa o deceptie in viata sentimentala pentru altii singuratatea pe termen lung dupa la disperare in adevaratul sens al cuvantului. De cate ori ti-ai spus ca a fi barbat este mai simplu cand vine vorba de a agata? De complezenta sau nu un barbat gaseste mai simplu oportunitatea de a alunga singuratatea, in comparatie cu femeile care parca mereu cauta perfectiunea.

Un caz disperat la propriu este al femeii care a dat anunt public pentru a-si gasi barbatul vietii. Desi suna deja a disperare curata lucrurile evolueza si in hilar cand formularea sa este dincolo de anunt, de dorinta. Ca parca intr-o sesiune de vanatoare la propriu aceasta era dispusa sa si plateasca pentru cazul in care avea sa devina fericita langa barbatul la care visase o viata intreaga. Recompnesa nu este una de neglijat casi se vorbeste de ordinul zecilor de mii de dolari.

Dispusa sa plateasca pana la 10,ooo de dolari pentru a-si gasi un sot oferta este desigur tentanta insa fara rezultat. Cine ar putea sa faca asa ceva? Un moment de singuratate cand parca toate aspectele unei vieti pe care nu o impartasesti cu cineva este destul pentru a realiza ca tot ceea ce iti doresti este sa ai alaturi o persoana care se te inteleaga.

Partea hilara este ca avantul intr-o relatie se pare ca este atat de usor incat nimic nu sta in cale. Se spune ca atunci cand te astepti mai putin vei da peste situatii si oameni care sa iti infleunteze si sa iti marcheze viata. Ramane de vazut desigur in ce masura suntem deschisi la momentul potrivit sa facem pasul potrivit. Insa clar un anunt la mica publicitate acolo unde totul suna a anunt „pierdut sansa, rog a se gasi un barbat care sa ma doreasca de sotie” nu va fi decat o noua etapa de dezamagire.

 

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *