DiCaprio

DiCaprioMulti dintre noi inca isi mai aduc aminte de ziua in care s-au indragostit de Leondardo DiCaprio. Poate ca a fost in momentul in care l-am vazut interpretand rolul romantic a lui Jack din Titanic, sau atunci cand l-a jucat pe Romeo, in Romeo si Julieta. Dar daca nu te-a impresionat inca prin rolurile pe care le-a avut sau prin coafura impresionanta, poate ca acest lucru o va face: recent, DiCaprio a donat 15 milioane de dolari pentru a proteja viata salbatica si lupta impotriva incalzirii globale.

Acesta a sustinut intr-o declaratie de-a sa, pe care a facut-o publica: „Distrugerea planetei noastre continua cu un ritm caruia nu ii mai putem tine pasul si pe care nu mai putem sa-l ignoram. Avem responsabilitatea de a imbunatati viitorul nostru, unde habitatul planetei noastre nu trebuie schimbat de cei care o locuiesc.” Di Caprio a dorit sa isi concentreze atentia, initial, intr-o activitate filantropica cu privire la aspectele de mediu. Din anul 2010, Fundatia Leonardo DiCaprio a finantat mai mult de 70 de proiecte in mai mult de 40 de tari din intreaga lume.

Fundatia Leondardo DiCaprio incurajeaza alte organizatii de mediu

Directorul executiv al fundatiei, Justin Winters, a declarat ca „partenerii nostri sunt impotriva industrializarii puternice care isi doresc sa aiba acces nelimitat la resursele planetei noastre. Ne dedicam in a proteja, in continuare, oceanele, uscatul si padurile noastre.”

Prin intermediul fundatiei sale, DiCaprio a donat 15 milioane de dolari pentru fundatiile de mediu din intreaga lume care lupta pentru imbunatatirea calitatii mediului in diferite moduri. Asadar, cei 15 milioane de dolari cu mers catre 27 de organizatii de mediu, inclusiv catre National Geographic Pristine Seas. Parteneriatul cu Fundatia Leonardo DiCaprio permite organizatiei National Geographic Pristine Seas sa ajute si sa protejeze cele mai salbatice locuri din ocean, astfel ca oceanul va continua sa furnizeze mai multe resurse pentru oameni.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *