In ultima vreme blogurile s-au inmultit in lumea online cum spune o vorba populara „ca ciupercile dupa ploaie”. Nimic rau in asta caci nu exista un spatiu limitat si este loc pentru fiecare. Diferenta intre acestea, ca o competitie ca in orice alt domeniu, se arata in aprecierea publicului. Pentru ca cele care merita isi vor continua drumul pe care l-au ales. Si un astfel de exemplu este bucuresteanul.com.

Surpriza dupa surpriza. Acest blog se dovedeste a fi unul de informare si care nu se rezuma doar la partea de stiri locale sau numai pentru bucuresteni. Este dornic de a depasi astfel de limite. Si concret se dovedeste asta prin faptul ca temele abordate isi extind aria de interes si dezbatere. Acest blog nu este unul banal ci din contra starneste curiosul la fiecare pas. Iata doar cateva parti din continutul sau:

  • Informare despre surse care sa merite. Recunoaste calitatea si o recomanda la randul sau. Nu strica niciodata un plus ca si punct de vedere despre ce sa mai citesti.
  • Despre metafore si un stil poetic. Nu trebuie sa fii un romantic incurabil, nu trebuie sa fii poet sau sa faci parte dintr-un cadru anume pentru a fi interesat de un astfel de subiect. Poti sa iti surprinzi partenera spre exemplu cu o exprimare altfel.
  • Despre magneziu si cum prezenta acestuia in organism are un cuvant de spus. Despre nucile negre- din start ceea ce pare interesant de citit-, despre lumea celor casatoriti si cum barbatii sunt avantajati in comparatie cu burlacii, despre copii si ce inseamna egoismul din acest punct de vedere etc.

Nici ca ar mai avea nevoie de prezentare acest blog este util, bogat in informatii si isi merita statutul impus ca si tel inca de la bun inceput, acela de a informa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *