Louis Vuitton

Exista o gramada de replici in aceasta lume din in toate magazinele care arata foarte similar unei genti Louis Vuitton reale, asadar este esntial sa inveti cum sa depistezi o geanta falsa de una reala, astfel incat sa nu ajungi sa dai bani aiurea pe ceva ce nu este ce iti trebuie. Multe dintre fake-uri sunt greu de distins de adevaratele genti, asadar acordarea unei atentii deosebite la anumite detalii este critica atunci cand determini daca o geanta este autentica sau nu.

Cu popularitatea gentilor de designer atat de mare, mai multe fake-uri apar in magazine si in targurile online. Nu te prosti sau mai bine zis, nu te lasa prostit de cumpararea unei genti Louis Vuitton care pare sa fie adevarata, insa nu este. Poate fi destul de dificil cateodata sa spui care este geanta reala de cea falsa, insa sunt cateva modalitati prin care iti poti da seama de diferenta dintre o geanta de mana adevarata si una fake.

O geanta autentica Louis Vuitton are urmatoarele caracteristici:

  • Gentile Louis Vuitton sunt scumpe. Acestea sunt create din materiale foarte costisitoare cum ar fi pielea de inalta calitate, de sarpe boa, crocodil, piele de miel si piele de camila. Fake-urile sunt facute din vinil si imitatie de piele si se pot simti mai dure si mai tepene la atingere. O geanta reala Louis Vuitton este neteda si se simte moale la atingere.
  • Louis Vuitton isi fabrica produsele si accesoriile de tip genti din piele Vachetta si aceasta se coloreaza natural in timp ce porti mai mult geanta. Cele mai multe fake-uri sunt facute dintr-o garniseala de un brozn usor sau din ceva fals care nu se va schimba deloc cu vremea.
  • Amplasarea monogramelor este facuta cu atentie si este consistenta. Nu va fi stramba sau taiata. Va arata la fel pe orice tip de geanta din colectie. Pielea este un material solid care continua din partea din fata si pana in spatele gentii. Nu vei vedea nici o cusatura in mijlocul gentii si nici pe nicaieri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *