decor indiandecor indian

Ilumininarea intima intr-un restaurant creaza o atmosfera romantica si de relaxare pentru oricine ii paseste pragul.  Este important de asemenea ca aceasta lumina sa fie flatanta atat pentru oamenii care ajung acolo, cat si pentru mancarea ce este servita acolo, astfel incat oaspetii sa se simta bine atunci cand iau cina acolo.

Pentru accente magulitoare de lumina, poti lua in considerare, in calitate de patron de restaurant indian sau de decorator intr-o asemenea situatie, un tip de felinare sau policandre agatatoare  de tavan. Multe stiluri de lustre marocane se potrivesc perfect cu cele mai complexe sabloane si in culori vii ale decorului in stil indian. Micile felinare si lumanari marocane pot accentua foarte bine mancarea si persoanele din jurul meselor. Poti gasi lustre si lumanari de tip candela la Tazi Designs.

Pentru a te asigura ca ai tipuri de iluminare adecvata de fiecare data, vei avea nevoie de asemenea sa instalezi si niste becuri de urmarire au neoane la intrarea si iesirea din restaurant, ori chiar inauntrul acestuia. Pozitioneaza fiecare dintre aceste cadre fixe si suporturi pentru becuri exact deasupa meselor din restaurant, in zonele mai intunecate ale camerlor sau doar ca accente decorative ca si spoturile sau luminile de pe pereti care pot oferi o lumina calda.

Instaleaza intrerupatoare cu senzori pentru a controla luminile atunci cand este necesar acest lucru. La Lumens exista o mare selectie de kituri de iluminare si de componente individuale pentru iluminare. Imbunatateste si creaza o atmosfera autentic indiana cu simboluri originale ale culturii indiene. Arta indiana  este plina de simbolistici spirituale, de traditii stravechi si de un misticism exotic.

Sculpturile zeitatilor Hindu au anumite semnificatii spirituale pentru artistii care le creeaza  si pentru cei care le folosesc pentur a medita  sau a le venera. Construite din piatra sau din metal, acestea sunt de obicei sub forma de figurine si statui de dimensiuni mari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *