Skip to content

De la joburi care ti se potrivesc la cele pe care le urasti

Se spune ca pentru fiecare meserie exista o anumita persoana care sa se priceapa, care sa gaseasca acea atractie pentru domeniu. Practic fiecare dintre noi exceleaza intr-un domeniu, ramane doar sa descoperi ceea ce te defineste. Insa si alegerile neinspirate pot dauna astfel ca pentru fiecare in parte, pentru fiecare zodie exista anumite job-uri care nu aduc implinirea. Desi totul este relativ zodiile influenteaza intr-o oarecare masura ceea ce vei alege.

Incepand cu zodia berbec acestia nu se regasesc in meseria de contabil, farmacist, stiintele exacte sau rigide insa si cand vine vorba de agent de paza. Asta pentru ca sunt mai degraba dornici de a fi inconjurati de oameni nu inchisi intr-un birou sau acolo nu au interactiune cu oameni in permanenta.

Zodia taur nu aduce semne bune pentru joburi de genul asistent medical, asistent manager sau jurnalist. Acestia nu pot trai sub stres continuu, acolo unde se cere o subordine, acolo unde au tot timpul ceva de facut iar programul poate vari si din aceasta cauza.

Cand vine vorba de gemeni din nou socializarea este un punct forte de definire astfel ca job-urile precum mecanic auto si menajera nu sunt cele pe care le doresc ci dimpotriva, acolo unde este public sunt si ei in apele lor. Dar daca vorbim de rac persoanele care se incadreaza in aceasta categorie de zodie nu pot fi manager si patroni de firma.

Leii nu se vad vanzatori la piata, menajera sau job-uri care sa nu puna pret pe mandria lor. Fecioarele nu au legatura cu domeniul call center, cu jurnalismul pe cand balantele displac meseria de contabil, cu a fi strungar sau chiar vanzator. Scorpionul se fereste de gestiune, sagetatorul de munca de birou iar capricornii de mediul ce tine de vanzari. Nu in ultimul rand varsatorii nu doresc o interactiune directa cu public iar pestii de ceea ce inseamna a fi o povara, de la medici la auditor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *