Un esec in dragoste este un motiv prielnic pentru a reflecta la ceea ce esti si la ce faci si cum gresesti. Desi se poate ca nu ai intalnit inca persoana potrivita sunt motive  care sa te puna pe ganduri. De ce te-a parasit? Nu este exclus sa nu aiba legatura cu tine si sa tina de frica barbatilor de a face compromisuri, de a deveni seriosi, asezati, cu nevasta si familie. Iata cateva dintre cele  mai frecvene motive pentru care un barbat prefera sa „fuga”:

  1. Incercarea de a-l schimba. La un moment dat nu iti mai place cum se imbraca si cum isi tine lucrurile. Insa o astfel de initiativa trebuie sa vina ca o constientizare pentru fiecare, nu fortat. De aici pleaca si ideea ca femeia doreste sa detina controlul.
  2. Lipsa de spatiu si implicit de incredere. Pentru ca la un moment dat isi revendica dreptul de a iesi in oras cu baietii. Tie nu iti convine si incep telefoanele de control, verificari de email si mesaje, ceea ce in timp deranjeaza. Nu este numai vorba de a fi flatat ca exista cineva preocupat de propria persoana ci ideea ca nu mai exista spatiu, aer sa respiri si modalitate de a trai viata asa cum se dorea.
  3. Plictisul. Atata unei femei cat si unui barbat ar trebui sa ii placa un mic joc. Sau orice ar alunga plictiseala si rutina. O intalnire dupa serviciu, o cina in oras, o surpriza, straduinta trebuie sa fie din ambele parti. Cand zi de zi se intampla acelasi lucru nu mai exista decat comoditate de a sta cu partenerul.
  4. Lipsa de interese. Nu iti place fotbalul si nici nu poti sa te straduiesti sa iti placa. Nici lui nu ii place shopping-ul ore intregi si filmele la care se plange.

Una peste alta poate ca nu a fost sa fie cu final fericit…

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *