Vrei o programare la salon simplu si rapid? Stailer este solutia potrivita pentru tine. Aceasta platforma a aparut in Cluj prima data si s-a extins in Iasi, Oradea si Timisoara pentru utilitatea de care a dat dovada. Totul se intampla online in ultima perioada si este mult mai simplu asa, deci si programarile la salon pot fi realizate astfel.

Toate saloanele in acelasi loc cu lista disponibilitatilor atasate si programarea accesibila in cateva minute. Un mod rapid de a rezolva o problema care pana acum reprezenta zeci de minute pierdute la telefon sau drumuri pana la salon in zadar.

Ai o ocazie speciala? Apeleaza la Stailer

Orice moment special din viata ta merita o organizare si o pregatire detaliata. Vrei sa te simti bine in propria piele si vrei sa faci poze care vor ramane ani si ani in album sa iti amintesti de zilele frumoase. Apeleaza la profesionisti care te pot face sa te simti ca o zeita in orice moment. 

Cu ajutorul lui Stailer.ro gasesti foarte repede un stilist potrivit pentru tine care este disponibil in ziua si ora la care iti poti face si tu aparitia la salon. Platforma este gratuita si o poti utiliza chiar daca nu ai un cont creat. Orice serviciu de care vrei sa beneficiezi poate fi accesibil si este chiar in device-ul pe care il utilizezi. Uita de apelurile nenumarate. 

Crearea unui cont iti permite vizualizarea programarilor la care ai fost si saloanele care ti-au schimbat starea, pentru a apela din nou la ele, sau poate vrei sa faci o schimbare. Daca ai cont iti poti seta un reminder, pentru ca stim cu totii cat este de usor sa uiti de o programare avand in vedere toate lucrurile pe care trebuie sa le faci intr-o zi. 

Fa o schimbare de look

O schimbare de look nu a dat gres niciodata. Parul este printre cele mai accesate metode prin care o femeie a inceput schimbarea din viata ei. Poti beneficia de servicii de styling pentru femei in Iasi in orice zi, la orice ora. Chiar si astazi poti prinde un loc la salon daca vrei sa mergi. Pe Stailer poti gasi un loc care este rezervat pentru tine printre toate saloanele din oras. Daca nu vrei sa te complici cu drumurile prin aglomeratie poti gasi si un salon in apropiere de casa ta. 

Harta inclusa in platforma permite vizualizarea exacta a locatiilor, sa nu strabati orasul in cautarea lui. Chiar daca vrei sa ai partea de un tratament de fata la un cosmetician, poti gasi si astfel de servicii pe Stailer. Orice servicii se gasesc intr-un salon de hair&beauty, cu ajutorul Stailer poti beneficia de oricare dintre ele.

Ai posibilitatea sa alegi o persoana pe care o consideri potrivita pentru tine si care iti poate reda coafura pe care o doresti, deoarece exista poze cu stilistii in lista afisata a disponibilitatilor. O stare de bine se cunoaste in tot ceea ce faci si o schimbare la salon iti da acea stare de bine. As putea spune ca este chiar un cerc in care un lucru depinde de celalalt. In fiecare luna este bine sa te rasfeti la salon pentru ca viata ta sa fie plina de lucruri pozitive.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *