rochii mireasa

rochii mireasaFelul in care o rochie scurta lasa la vedere pantofii este de obciei vazut drept una dintre cele mai frumoase atractii ale zilei nuntii. Nu numai ca se vor vedea frumos pantofii, dar de asemenea se vor vedea frumos si picioarele bronzate si alungite de rochita alba scurta.

Multe mirese se intreaba cat de departe sa mearga cu o asemenea alegere. Sa fie rochia mai scurta, sa fie totusi peste genunchi sau sa fie medie si eleganta? Ai putea sa porti o rochie scurta si alba de mireasa cu o pereche de pantofi lila aprins? O asemenea intrebare apare in magazinele si pe forumurile pentru mirese de fiecare data cand se apropie sezonul nuntilor.

Pantofii neon sau foarte colorati sunt de fapt o idee foarte buna cand vine vorba despre a purta o rochie alba scurta de mireasa. Acestia pot fi atractia serii pe langa rochia in sine si pot capta atentia invitatilor si a mirelui de fiecare data la picioarele miresei. Binenteles, si acestea trebuie sa fie frumoase, intretinute si zvelte, asltfel nu s-ar vedea deloc bine.

Fa ceea ce fac si celebritatile. Atunci cand Cindy Crawford s-a maritat cu Rande Gerber intr-o ceremonie de nunta pe plaja in anul 1998, rochia ei scurta de nunta nu a mers mai departe de mijlocul coapsei. Desculta si cu parul lasat in vant, cu un buchet de flori in mana, infatisarea modelului in ziua nuntii  a fost una dintre cele mai discutate si mai placute tinute de nunta ale timpurilor.

Multe alte celebritati au ales in numar mare rochii scurte de mireasa pentru nunta lor de-a lungul anilor. Drept exemplu ai putea avea rochiile frumoase ale lui Audrey Hepburn, Yoko Ono, Mia Farrow si Racquel Welch. Si rochiile scurte colorate de mireasa pot fi destul de atragatoare si deosebite in ziua nuntii, insa trebuie sa ai grija sa nu se confunde cu niste rochii simple de zi sau de seara scurte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *