Skip to content

Curios de stiut si de aflat

Curiozitate face ca la un moment dat sa dai peste bloguri care sa scoata la iveala informatia de calitate. Se spune ca nimic nu este intamplator astfel ca pana la urma pentru cei care apreciaza calitatea si stiu ca interesul este acela de a gasi lucruri noi clujeanul.eu nu va mai fi o necunoscuta. Aducand un plus de cunoastere acest blog abordeaza teme variate. Asta pentru a atinge sfera de interes pentru un public larg.

Desi numele sau ar putea sugera ca se dedica exclusiv clujenilor este pe departe a fi asa. Publicul sau se extinde caci nu are delimitari in acest sens. O demonstreaza prin varietatea de subiecte si prin categoriile pe care le include. Iti aduce cu alte cuvinte acea diversitate care sa capteze la fiecare pas.

Spre exemplu acest blog vorbeste despre hartuirea online, un domeniu ce abia il definim insa il cunoasteam o data cu boom-ul internetului in viata noastra. De asemenea pentru cei care au probleme cu caderea parului se poate sa fie o problema de dincolo de de ordinul estetic. Unele povesti hilare, ca a postasului care nu  a mai sunat la usa, ca ineditul in a face pe soferi atenti. Sunt de fiecare data povesti ce denota clar un interes pentru a face cunoscut un alt domeniu decat cel banal. Si daca crezi ca sunt lucruri pe care le stiai deja curiozitatea de a accesa acest blog iti va demonstra contrariul caci vine cu o noua perspectiva.

Mai mult decat atat acest blog pune pret pe diversitate pana la punctul de a recomanda la randul sau bloguri pe aceeasi lungime de unda. Asta spune inca o data ca fara sa exagereze lasa pe altii sa ii aprecieze calitatea si efortul de a veni cu cele mai bune informatii in timp ce prezinta totul sub o forma obiectiva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *