curatenie locuintacuratenie locuinta
curatenie locuinta
curatenie locuinta

Ia o carpa curata si sterge suprafata cazii de dus sau a capului de dus dupa ce faci baie. Acest lucru te poate ajuta sa pastrezi totul curat pentru o perioada mai lunga de timp. Daca esti cineva care considera ca a sta si a curata dupa tine este ceva care iti ia foarte mult timp, atunci incearca un produs pe baza de chimicale care trebuie doar pulverizat si dizolva de indata murdaria.

Cele mai importante zone pe care trebuie sa le mentii curate in bucataria ta sunt chiuveta si blaturile de bucatarie. In timp ce multi oameni cred ca cel mai murdar loc din casa este scaunul de toaleta, de fapt acesta este canalizarea de la chiuveta care contine mult mai multi germeni si bacterii decat in orice alta parte.

Este important  de amintiti  sa te ocupi de dezinfectarea zonelor in care a fost preparata mancarea cruda, ca si carnea de vita si de porc. Ia niste servetele desinfectante  si sterge totul bine pentru a preveni raspandirea germenilor care pot duce la salmonela. A folosi chiar si inalbitor in cadrul chiuvetei, te poate ajuta sa tii deoaparte orice bacterii rele.

Una dintre cele mai simple modalitati prin care poti sterge pardoseala baii si a bucatariei este de a folosi tot felul de carpe moi imbibate in solutie care sa indeparteze praful si depunerile de mizerie. Hainele acestea sau carpele acestea aduna tot feluld e mizerie de pe jos si par si scame, in timp ce sunt gentile cu suprafetele pentru ca indeparteaza cu usurinta de pe ele tot felul de depuneri si pete.

Dureaza mult mai putin decat daca ai sta sa dai cu mopul sau cu matura. Asadar, ar fi mai bine sa ii acorzi o sansa acestei metode de a face curat in casa. Praful, petele, mizeria, scamele si parul trebuie tinute la distanta de noi, de copii, de animalele noastre, pentru ca nu pot decat sa ne afecteze sanatatea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *