Parti masinaReciclarea este un mod de viata pentru multi in zilele noastre, aproape orice material poate fi reciclat sau refolosit intr-un mod sau altul. Automobilele vechi nu sunt o exceptie de la aceasta regula si reciclandu-le furnizeaza un numar de beneficii pentru mediu si pentru buzunar.

Beneficii de mediu imediate

Aproape orice automobil fabricat astazi, oriunde in lume are o caroserie care este construita din fier. Daca acel fier ar fi reciclat, imagineaza-ti cantitatea de minereu de fier care ar putea fi salvata pentru a fi folosit in viitor. De asemenea, intrucat carbunii sunt necesari pentru a rafina minereul de fier in fier, fiecare tona de fier ce este reciclata din automobile salveaza aproximativ jumatate de tona de carbuni. Pe langa acest lucru calcarul care trebuie distrus pentru a extrage acei carbuni este economisit. Astfel, protejeaza resurse pretioase si salveaza timp, energie si nu in ultimul rand bani. Recicland fluidele si materialele gasite in vechile automobile reduce de asemenea drastic cantitatea de deseuri in depozitele de deseuri si previn chimicalele periculoase de a fi absorbite de pamant.

Refolosirea partilor

Exista mai mult decat protejarea mediului decat pur si simplu sa reciclezi materialele folosite. Sloganul faimos „reduce, refoloseste, recicleaza” aduce aminte tuturor ca reducerea cantitatii de materiale non-durabile pe care le consuma si refolosesc acele care nu pot fi evitate este la fel de important ca si reciclarea. Astfel o multime de dezmembrari fac multe pentru a strange parti din automobilele stricate si vechi care pot fi reparate si revandute pentru a fi folosite mai tarziu. Majoritatea accidentelor nu distrug fiecare parte intr-un automobil, de multe ori sunt cel putin o duzina de parti care pot fi reciclate de la o masina.

Apelam la dezmembrari pentru piese auto

Nu intotdeauna iti permiti sa cumperi la masina ta piesele noi si originale in caz de ai avut un accident, asa ca, cel mai bun mod de a economisi si de a-ti permite piesele de care ai nevoie este sa apelezi la o firma de dezmembrari, cum este autoon.ro. Astfel apeland la o firma de dezmembrari, puteti sa va interesati ce lucruri exista pe stoc online, in ce stare se afla, cumparand astfel la preturi foarte mici, piese foarte bune care merita sa fie folosite.

Puteti gasi de la motoare, bari, faruri, chiar si usi second hand. Daca sunt second hand nu inseamna implicit ca este un lucru avariat sau de calitate proasta, inseamna doar ca a fost scos de la o masina care nu mai are nevoie de acea parte.

De admin

Un comentariu la „Cumpara piese de la dezmembrari auto”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *