Barci

BarciPrimul lucru pe care trebuie sa-l stii inainte sa cauti o barca second hand, este sa decizi ce tip de barca vrei. Sunt multe tipuri diferite de barci, care sunt folosite in diferite scopuri, cum ar fi barcile de curse, barcile de croaziera sau barcile de pescuit. Depinzand dupa nevoie, va trebui sa decizi ce tip vrei sa cumperi. Dimensiunea barcii conteaza de asemenea, in timp ce numarul de oameni care se acomodeaza pe barca depinde de marimea acesteia. De indata ce ai finalizat acesti doi parametrii importanti, poti apoi sa te decizi cat de luxoasa vrei ca barca sa fie. Evident, cu cat mai luxoasa este barca, cu atat mai mult va trebui sa platesti.

De indata ce ai finalizat tipul si dimensiunea barcii pe care vrei sa o cumperi, realizeaza cercetari mai amanuntie a avantajelor si dezavantajelor barcilor.

Compara preturile

De indata ce te-ai decis ce tip de barca vrei, gaseste pretul actual al noului model, incat poti intelege diferenta in preturile noi si folosite. Contacteaza vanzatorii si detinatorii ce vor sa isi vanda barcile. Cauta cel ptuin 1-2 saptamani pentru a gasi cea mai buna afacere de pe piata. Poti trece prin diferite website-uri ce vand barci folosite. Nu uita sa adaugi taxele de inregistrare, asigurari, reparatii, echipament si accesorii. Compara toata preturile pentru a gasi cea mai buna afacere. Poti incerca sa negociezi pretul.

Informatii Generale despre Barca

Primeste informatii fundamentale despre barca inainte de a arata interes in a o cumpara. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre barca inainte sa te gandesti s-o cumperi.

  • Anul in care barca a fost cumparata
  • Daca barca a fost folosita in in apa sarata sau apa curgatoare
  • Detalii despre motor si despre coca barcii
  • Daca motorul sau orice alta parte din barca a fost inlocuita
  • Motivul pentru care vinde barca

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *