Stim ca vizita la medicul stomatolog este absolut necesara. Stim de asemenea ca acolo unde problemele sunt serioase degeaba vei incerca o alta pasta de dinti caci pana cand nu se intervine la un nivel profesionist nu vei cunoaste rezultate. Insa cateva trucuri de care sa tii cont de-a lungul timpului te pot salva de alte investitii. Sunt mici lucruri care nu iti cer decat putina atentie.

Un truc de cand lumea spune ca amestecul de capsuni zdrobite poate sa iti curete dintii foarte bine. Pentru ca se ajunge la o pasta oarecum abraziva care poate curata la fel ca si cand  ai folosi clasica pasta de dinti. Mai mult decat atat praful de copt in combinantie cu pasta de capsuni iti pastreaza pe termen lung un alb al dintilor de care sa te mandresti. Specialistii spun ca acesta ar fi chiar un truc folosit de vedete si fotomodele caci chiar daca folosesc tratamente scumpe se necesita intretinere.

Altii sunt de parere ca pe aceeasi lungime de unda se regaseste si bicarbonatul de sodiu si zeama de lamaie care formeaza o pasta ce o poti folosi o data pe saptamana. Abraziva si care poate sa iti scoata petele de pe dinti ca de exemplu cele de cafea sau vin. Dar in acest caz se impune si o atentie fata de gradul de sensibilitate resimtit in timp la nivelul dintilor.

Sa fie acestea adevarate? Procesul de albire este eficient insa in egala masura cu faptul ca te ajuta iti va afecta dintii si pe termen lung iti va aduce un alt grad de sensibilitate dentara. Astfel ca pana sa fi convins/a ca ai nevoie de asa ceva ai putea sa incerci partea de tratamente „bio”. Caci nu te costa nimic.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *