Se spune ca femeile nu conduc atat de bine ca barbatii cum nici acestia din urma nu ar putea sa faca anumite activitati la fel de bine precum prezentele feminine. Mituri sau nu ambele parti sau poate mai mult femeile aduna o doza de suparare in acest sens. Corect sau nu se pare ca in China se intelege in alt mod grija fata de o femeie.

Ai putea crede ca este vorba de misoginism. In Tiajin, in estul Chinei un mall s-a gandit la si la femei in mod special cand au conceptu proiectul. O parcare numai pentru femei. Cum suna asta? Ce ar putea sa aiba diferit de o parcare normala? S-au gandit la spatii, la faptul ca femeile parcheaza gresit si greu si pentru a le usura munca in acest sens au conceput o parcare unde spatiul sa nu mai fie o asa mare problema.

Insa partea de estetica incanta si ea caci daca este numai pentru femei sa demonstreze clar asta. Cu pereti roz si design total feminin, cu indicatoare de acelasi fel ca si nuanta aceasta parcare este chipurile in ajutorul femeilor. Reprezentatii spun ca in loc sa ajute femeile sa parcheze le ofera un spatiu special dedicat lor. Insa acest lucru vine intr-o contradictie a ceea ce in plan concret se arata. Statisticile din China demonstreaza ca de fapt barbatii sunt cei care fac cele mai multe accidente, de trei ori mai multe fata de femei. Insa nici macar asta nu ii convinge ca femeile pot sa conduca bine caci asta nu este egal cu a fi un sofer priceput.

Hilar, misogin, de natura sa atraga mai mult femeile nu ar duce asta la o triere de public? Ce se intampla cand o femeie parcheaza masina in parcarea special dedicata lor si este insotita de barbati? Contrar a ceea ce ar putea sa supere femeile spun insa ca se bucura de aceasta parcare. Doamnele raman doamne.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *