Desi unii se vad facand un anumit lucru toata viata concret nici nu stim ce se va intampla insa nici cum la un moment dat poate fortati de conditii vom lua un alt drum. De apreciat fara doar si poate sunt acele cazuri cand meseria aleasa insoteste fiecare an din viata. Desi sunt n cazuri de astfel de persoane cand ne gandim la partea de podium, de ceea ce un fotomodel face este greu de crezut ca se poate ca pana la o varsta inaintata se va putea practica aceeasi meserie. Insa cum exceptiile sunt cele care aduc efectul de „wow” Carmen Dell’Orefice este cea care demonstreaza ca se poate.

La 82 de ani arata ca un fotomodel de 20 de ani. Desi varsta nu are cum sa si-o ascunda, desi este vorba de categoria a treia in teorie doamna in cauza aduce cu sine povestea a ceea ce inseamna sa te dedici total meseriei. Carcotasii ar spune ca dupa multiple operatii nici nu ar fi avut cum sa arate decat total opusul unei doamne de aceeasi varsta. Este clar ca anumite semne si parti ale corpului denota trecerea timpului insa nu atat de mult pe cat varsta reala o spune.

Cu un succes nebun pana la urma daca nu ar fi fost placerea fata de aceasta meserie, daca nu ar fi fost ceea ce sa devina interesul sau pe termen lung este devotamentul. Viata de model nu este una usoara si de-a lungul timpului au tot existat marturisiri care sa spuna inca o data cum aceasta meserie se rasfrange asupra vietii in mod personal. A pastra aceleasi dimensiuni, a avea aceleasi standarde si aceeasi frumusete si look impecabil nu este usor. Sacrificiul este unul notabil si mai cu seama desi te aduce in punctul in care sa adopti un anumti stil de viata pe termen lung este o raritate de caz. Exact ceea ce Carmen Dell’Orefice este.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *