Apa in pahar

Apa in paharAcum ca poate esti convins ca apa este mai sanatoasa, ai vrea poate sa stii despre cum sa-ti faci consumul de apa un obicei zilnic.

Iata cateva sfaturi care m-au ajutat pe mine.

Cat de multa apa?

Aceasta este o intrebare asupra careia exista multe discutii. Ceea ce este clar este ca recomandarea veche de 8 pahare pe zi nu este corecta, pentru cateva motive, cantitatea include consum dietetic de apa, incluzand mancare si bauturi in afara de apa, de asemenea ignora greutatea unei persoane, ce este un factor important in a-ti da seama de cantitate, de asemenea variaza daca esti bolnav sau faci exercitii. Nici nu este bina doar sa bei cand iti este foame, pana atunci esti deja deshidratat. Mai bine este sa-ti formezi o rutina, bea un pahar cand te trezesti, un pahar cu fiecare masa, un pahar intre mese si fii sigur ca ai baut apa inainte, in timpul si dupa exercitiile pe care le faci zilnic. Incearca sa eviti sa iti fie sete.

Poarta cu tine o sticla. O multime de oameni gasesc folositor sa ia o sticla de plastic mare de baut, sa 0 umple cu apa si s-o poarte cu ei toata ziua. Imi place sa pastrez un pahar cu apa pe biroul meu si sa beau toata ziua. Cand se goleste, ii fac plinul si continui sa beau.

Foloseste apa ca substitu. Daca in mod normal ti-ai cumpara un suc, sau o bautura alcoolica, ia un pahar de apa in loc de acest lucru. Incearca apa minerala, in loc de alcool.

Exercitii. Exercitiile te pot ajuta sa vrei sa bei mai multa apa. Nu este necesar sa bei bauturi energizante cand faci exercitii, daca nu le faci mai mult de o ora. Doar bea apa. Daca vrei sa faci exercitii, asigura-te ca bei apa cu cateva ore inainte, sa poata ajunge in sistem, si bea din nou in timp ce faci si dupa ce ai facut exercitii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *