lenjerii

lenjeriiIn timp ce esti pe cale sa cumperi o lenjerie de pat sau mai multe asemenea textile pentru locuinta, concentreaza-te mai putin pe numarul de fibre din tesatura si mai mult pe calitate, pe dimensiuni, pe finisaje si pe felul in care este creata acea lenjerie de pat. Stiai ca spalarea asternuturilor de pat de bumbac in apa fierbinte poate duce la miscorarea si sifonarea acestora? De asemenea, scoaterea prompta a lenjeriei din uscatorul de rufe poate ajuta la minimizarea sifonarii acestora.

Dormitorul este locul in care te poti relaxa, poti dormi, te poti odihni atunci cand simti nevoia de intimitate, mai ales dupa o zi stresanta si epuizanta. Oricine merita un somn odihnitor si bun pe timp de noapte, dar si un pui de somn in miezul zilei daca isi permite sa faca acest lucru. Cele mai bune lenjerii de pat pot asigura aceste lucruri de care avem atata nevoie. Mai multe detalii despre lenjerii poti afla daca vei citi mai departe acest articol.

Nu exista nimic mai relaxant decat a te strecura intr-un pat pe care este asternuta o cuvertura sau o lenjerie fina si racoroasa de buna calitate. Un somn bun este un somn care nu este deranjat de nimic, nici macar se senzatiile pe care ti le poate oferi uneori o lenjerie mai dura sau care nu este absorbanta. Asadar, alegerea celor mai bune lenjerii de pat asemenea celor de la hoteluri este cea mai buna solutie pentru a rezolva aceasta problema.

De obicei, preturile mai mari si luxul merg mana in mana si acest lucru se pune la socoteala si in cazul lenjeriilor si asternuturilor de pat. Insa, nu trebuie acum sa dam toti banii nostri pe niste textile care oricum vor fi inlocuite la un moment dat.

Oricum, un volum mai mare de fibre in tesatura unei lenjerii nu inseamna neaparat ca aceasta este si mai de calitate si este de preferat in fata alteia. Atunci cand te gandesti la achizitionarea unei lenjerii, ar trebui sa te concentrezi mai mult pe dimensiunea firelor din tesaturi, pe calitatea fibrelor, pe finisaj, pe executia lenjeriei, dar si pe maiestria cu care afost aceasta creata.

Volumul de fire din tesatura unei lenjerii de pat determina exact calitatea acesteia, insa nu este singurul factor ce trebuie avut invedere la cumpararea de asternuturi pentru pat. Straturile din care este creat materialul indica numarul firelor care sunt imbinate impreuna in formarea unei singure tesaturi.

In afara de numarul de fire din care este constituit materialul pentru lenjeria de pat, finetea acesteia depinde si de lungimea si finetea firelor folosite. Cele mai fine fibre ofera mai mult confort si racoare pentru un somn odihnitor, si se vor simti fantastic pe pielea expusa. Netezimea lenjeriei va depinde de tipul de tesatura folosit. Bumbacul este utilizat in crearea unei majoritati de lenjerii produse in toata lumea. Exista mai multe tipuri de bumbac: standard, organic, Pima, Supima sau egiptean.

Cel mai bun bumbac din lume si cel mai utilizat in fabricarea de lenjerii de lux pentru pat este bumbacul din Egipt. Acesta este creat din fibre de foarte buna calitate, extra-lungi si rezistente. Cu toate ca vei da un ban in plus, nu vei avea dupa ce sa iti para rau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *