Clubul 27Clubul 27

Blestemele sunt doar niste povesti pe care le vezi in filme horror sau insista mamaile ca exista, nu? Pai, poate ca nu. Mai jos am adunat cateva coincidente care te vor face sa te mai gandesti.

Clubul 27: Unii il considera cifra blestemata a muzicii rock’n’roll, deoarece mai multi muzicieni celebri au murit la aceasta varsta in urma unei supradoze de droguri, suicid sau alte cauze. Desi un studiu a aratat ca nu exista cu adevarat o sansa ca vedetele sa moara la 27 de ani, e dubios ca atat de multe vedete apartin clubului. Printre acestea se numara Janis Joplin, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Amy Winehouse si Jim Morrison.

Numarul de telefon 0888.888.888 a fost suspendat de catre Mobitel dupa fiecare persoana care l-a folosit a murit in cateva luni. Primul utilizator a fost Vladimir Grashnov, Directorul General al companiei a murit de cancer in 2001 la 48 de ani. Numarul a fost folosit apoi de Konstantin Dimitrov, care a fost ucis in Olanda in 2003. Ultimul utilizator a fost Konstantin Dishiliev, care a fost impuscat in fata unui restaurant in Sofia, Bulgaria, in anul 2005. Dupa trei morti in patru ani, compania a decis sa suspende numarul.

Orasul Philadelphia avea ca regula ca nicio cladire sa nu fie mai inalta decat statuia lui William Penn din varful Primariei, pana in anul 1987, cand One Liberty Palace a fost construit. Ca o coincidenta bizara, echipele de baseball The Phillies, Eagles, Flyers si 76ers nu au mai castigat niciun campionat pentru urmatorii 21 de ani, cand in 2007, Comcast a turnat in varful noului lor zgarie-nori o mica statuie a lui William Penn. In 2008, echipa Phillies a castigat campionatul.

Blestemul Hemingway. Celebrul scriitor, castigator al premiului Nobel, Ernest Hemingway s-a sinucis, dupa cum facuse si tatal lui, inainte. Fratele, sora, cumnatul si nepoata au facut acelasi lucru. Nepoata lui, Mariel Hemingway traieste, inca, si a realizat un film documentar despre blestem, numit „Running from Crazy”.

Pana in prezent, 21 de actrite au castigat premiul Oscar, pentru ca la scurt timp casniciilor lor sa se destrame. Printre acestea se numara Bette Davis, Elizabeth Taylor, Barbra Streisand, Cher, Kim Bassinger, Angelina Jolie, Julie Roberts, Reese Witherspoon, Kate Winslet si Sandra Bullock.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *