Ai acele momente cand parca ai citi viata ta, cand printre randuri te regasesti de parca ai fi scris tu. Nu esti tu insa face parte din ceea ce crezi si simti. Este acel tip de blog care iti prezinta pur si orgininal teme de interes; este acel blog care te informeaza si nu numai, care iti prezinta stiri si nu numai. Este clujeanul.eu.

Ca sa intelegi de ce acest clujean este de apreciat trebuie desigur sa ai propria varianta, propria parere. Pana cand nu vei incerca chiar tu nu poti sa apreciezi la adevarata valoare. Dar mai mult decat asta este si primul impact. Structurat pentru ca intr-un mod facil sa ai in seama marea majoritate a postarilor selectia va fi una usoara. Insa crezi ca ai nevoie sa selectezi? Pe toate le vei savura ca si cand ar fi un desert pe care il doreai demult.

Despre traditii. E drept ca in lumea moderna acestea s-au cam risipit si putine mai sunt colturile unde sa le mai descoperi. Afla cateva dintre ele ce se coreleaza cu o mare sarbatoare. Mamaliga este asociata cu saracia insa aduce numeroase beneficii pentru sanatate si mai ales in comparatie cu painea. Despre abandon si stres sau cum va arata viata in timp sunt alte cateva chestiuni interesante de stiut.

Lipsa educatiei sau si cand interesul pentru fiecare in parte nu exista este o amprenta a cazului pentru cei care ajung sa faca lucruri regretabile. Cat de mult conteaza sa fii cu capul pe umeri si in stransa legatura cu o astfel de idee afla cum combat orasenii criza ce apasa din ce in ce mai greu.

Inspirat din viata reala, cu stiri si baza a unor studii sau lucruri certe acest blog isi demonstreaza pozitia si arata ca numele sau este mai mult decat inspirat pentru ceea ce prezinta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *