cerere casatoriecerere casatorie

Pentru a face o surpriza iubitei tale pe care o iubestimult si alaturi de care te vezi traind tot restul vietii, ar trebui sa faci in asa fel incat cererea in casatorie sa fie si mai speciala si mai frumoasa decat celelalte cereri in casatorie. Trebuie sa fie special si nu sec, astfel incat viitoarea mireasa sa-si aduca aminte de logodna in acest fel toata viata si sa aiba ce povesti copiilor si cunoscutilor.

Un cantec special

Muzica te poate ajuta sa stabilesti atmosfera potrivita pentru cererea perfecta in casatorie iar un cantec romantic poate chiar interpreta cuvintele sau intrebarea pentru tine. Opteaza pentru o piesa mai soft daca ai de gand sa o ceri chiar tu in casatorie si poti chiar sa canti sau sa interpretezi instrumental chiar tu o melodie care sa redea ceea ce simti pentru ea, mai ales daca ai talent.

Propunere prin biletele lasate prin casa

A lasa o notita sau un biletel pentru cineva drept metoda de a adresa marea intrebare poate fi o metoda sarmanta si foarte speciala de a cere persoana iubita in casatorie. Un panou special cu mesaje sau frigiderul ori chiar cartea preferata de iubita ta pot sta drept fundl pentru inscriptionarea mesajului frumos. Alte modalitati unice de a face o propunere in casatorie prin biletele poate fi si:

  • O felicitare romantica
  • O serie de vanatoare de biletele cu mesaje de dragoste
  • O notita ascunsa intr-un loc secet de care stiti doar voi doi

Inscriptionare in nisip

A descoperi o plaja privata, ascunsa pentru cererea ta in casatorie poate transforma totul in ceva mult mai romantic decat obisnuitele cereri in casatorie. Alege un loc curat si cu nisip fin si scrie cuvintele romantice pentru propunerea ta „Casatoreste-te cu mine!” sau „Fii a mea!” sau „Ma accepti ca sot?”, dar poti folosi si clasicele „Te iubesc!”, „Sunt al tau” sau alte propuneri sentimentale pe care vrei sa le faci.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *