organism

organismO multime de oameni de stiinta fac foarte multe cercetari asupra corpului uman, insa exista foarte multe lucruri care nu sunt inca descoperite. Organismul este gazda a unor fapte uimitoare si surprize bizare. Poate fi supranumit ca o masina incredibila realizata de Dumnezeu.

Afla care sunt cele mai ciudate lucruri despre corpul uman

Apendicele este o privit ca o parte a corpului care nu are nicio utilizare, insa acesta poate da nastere infectiei de apendicita. Insa, unele studii recente au descoperit ca apendicele este foarte util pentru bacteriile care ajuta la digestia alimentelor.

Cea mai mica particula din lumea aceasta este reprezentata de atomi, asa ca nu ne putem imagina cati de multi atomi fac parte din corpul uman. Dar, potrivit unui studiu recent, s-a descoperit ca organismul uman contine aproape 7 octilioane de atomi.

Sifilisul este poate fi o infectie fatala in randul oamenilor. De obicei se transmite pe cale sexuala, insa cea mai ciudata parte este ca aceasta infectie poate fi transmisa si prin saliva- deci prin sarut.

Curiozitati despre creierul uman

 

Cei mai multi oameni nu cunosc acest lucru, dar creierul este cel mai plin de grasimi organ din intregul corp uman- cu 60% grasimi. Acesta este nivelul maxim de grasimi, prezent in creierul unei persoane sanatoase. De asemenea, se pare ca, creierul nu simte durerea. Exista cativa receptori prezenti in organism, cu ajutorul carora oamenii sunt capabili sa simta durere. Cel mai uimitor lucru este ca la nivelul creierului nu se afla receptori pentru durere.

Un creier uman genereaza mai multe impulsuri electrice intr-o zi decat toate telefoanele mobile din lume. Spre deosebire de impulsurile telefoanelor mobile, cele generate de creier nu polueaza mediul inconjurator.

Ovarele contin aproape jumatate de milioane de ovule, dar numai 400 vor avea ocazia de a da nastere unei vieti noi iar din punct de vedere fizic, o femeie poate naste treizeci si cinci de copii de-a lungul vietii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *