Skip to content

Cele mai bune locuri unde poti trai cu bani putini

oras-alicanteIntr-o lume in care totul pare a fi foarte scump, adesea ne intrebam daca ar exista locuri unde putem trai cu bani mai putini si cu mai putin stres social. Insa, exista locuri unde simti ca iti poti incarca bateriile si poti sa o iei de la capat.

Unde poti da viata visurilor tale

Alicante, Spania- Alicante este un oras care a reusit sa isi insuseasca arta de a trai modest. Locuitorii au reusit acest lucru fara a sacrifica frumusetea sau calitatea vietii. Acest oras este celebru pentru climatul minunat, mancare excelenta, o viata relaxanta si un trafic relaxant pentru turisti. Este un loc perfect, care nu dezamageste. Inchirierea unui apartament in acest oras ajunge la 550$ pe luna, iar transportul public la 40$.

Mendoza, Argentina- Chiar in inima Argentinei se afla unul din cele mai frumoase orase ale lumii, Mendoza. Economia locala este foarte puternica, iar pentru cei care sunt in cautarea deschiderii unei afaceri, acesta este locul perfect. Un apartament cu o camera in centrul orasului ajunge pana la 380$ pe luna. Venitul minim pe ora in Argentina este de 8.35 dolari pe ora, ceea ce face ca pretul une sticle de bere sa fie foarte mic- doar 1.40 $.

Bali, Indonezia- Acesta este un oras low-cost situat in Asia. Bali are o viata de noapte lunga, o economie a turismului vibranta si este un loc ideal pentru a deschide un shop. Inchirierea unui apartament in centrul orasului costa 300$ pe luna, iar venitul minim aici este de 1.20 dolari pe ora.

Chiang Mai, Thailanda- Chiang Mai este unul din cele mai frumoase orase ale Asiei. Este un oras de munte cu o cultura bogata, mancare buna si vecini prietenosi. De asemenea, este un loc perfect pentru a face economii. Un apartament costa 250$ pe luna, iar venitul minim in Thailanda este de 2.87 dolari pe ora.

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *