fotograf nunta

fotograf nuntaAlegerea unui fotograf specializat de nunta este deseori cea mai grea alegere de facut atunci cand este luata in vedere organizarea unei nunti. Poti sa gasesti mereu pe cineva care sa iti faca niste poze dragute la nunta, insa sunt si de calitate si le vei iubi si dupa ce le vei vedea in format printat?

Fotograful potrivit

Dintre toate stilurile de fotografie, tipurile de filme si diferitele personalitati ale fotografilor de nunta, alegerea unui profesionist poate parea deseori o decizie dificila de luat. Pentru ca fotografiile de la nunta sa fie intr-adevar senzationale si memorabile, atunci trebuie sa alegi o tema speciala si niste scene in care sa va bucurati sa pozati ca miri la sedinta foto din ziua cea mare.

Cel mai bun fotograf din Timisoara va fi cel care este potrivit atat ca profesionalism, ca si compozitie a pozelor, cat si ca pret pentru un cuplu din Timisoara. La fel se intampla si in celelalte judete si orase ale tarii pentru fiecare cuplu logodit in parte.

Selectarea unui stil de fotografiere

Exista mai multe stiluri de fotografiere pentru ziua nuntii, dar depinde de preferintele noastre cum va arata rezultatul final. Cele mai potrivite doua stiluri de fotografie de nunta  sunt stilul fotojurnalistic si cel de tip portret. Un fotograf care este specializat in portrete ar trebui sa fie capabil sa captureze atat poze naturale, spontane, cat si poze cu indicatii speciale oferite mirilor.

Un fotograf care se foloseste de un asemenea stil foto va suprinde mai mult cadre regizate dinainte decat cadre naturale ale cuplului fericit, pentru ca cel din urma prefera acest lucru de cele mai multe ori. Este bine si asa, insa ce te vei face cand vei dori sa fi avut mai multe cadre naturale cu voi doi, poze spontane, si vei regreta putin decizia initiala? Ai putea sa vorbesti din nou cu fotograful de la nunta ca sa reluati o sedinta foto doar cu voi doi mirii intr-un cadru natural, in care sa fiti voi insiva si sa va bucurati de compania celuilalt, fara a avea alte griji pe cap.

Alb-negru sau color?

Culoarea este cea mai populara alegere in cazul fotografiei de nunta, insa si cadrele alb-negru sunt la fel de pretuite si poate chiar si mai senzationale decat cele color. Fotografiile in alb-negru vor oferi albumului de nunta o nota mai artistica iar rezultatul va avea un efect scontat pentru toata lumea.

De asemenea, fotografiile alb-negru rezista mai mult decat cele de pe un film color. Pozele color reprezinta varianta cea mai versatila dintre cele doua optiuni de fotografiere. Acestea iti vor oferi un tip de portret mult mai precis si mai clar al zilei nuntii tale. Fotografii de nunta care folosesc stilul fotojurnalistic sunt mai predispusi sa aleaga tipul de fotografie alb negru pentru a suprinde evenimentul de nunta. Insa, aceste alegeri se fac de cele mai multe ori dupa dorinta cuplului care se casatoreste.

Fotografii de nunta au o reputatie de a fi cam aroganti, insa nu cu totii sunt la fel. Cele mai multe cupluri cauta un specialist care sa faca niste poze grozave si care sa fie de asemenea si sociabil pe tot parcursul nuntii. Unii au noroc, altii nu, dar trebuie sa cauti mai mult pentru a gasi ceea ce iti doresti.

De admin

Un comentariu la „Cel mai bun fotograf pentru nunta”
  1. Vara aceasta am avut nunta si pot spune cu sinceritate ca fotograful are un rol deosebit de important. Am avut norocul sa fac doar alegeri bune, fie ca au fost in materie de muzica, meniu sau invitatiile de nunta ce le-am gasit pe http://www.deluxe-cards.ro E important sa nu te pripesti si sa te gandesti de mai multe ori inainte sa faci o alegere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *