mama coolmama cool
mama cool
mama cool

Nu stiu ce sa zic despre alte mame, dar a mea este de neinlocuit. Este cea mai tare mama din lume si traieste in aceasta lume moderna chiar daca nu mai este chiar de o varsta prea timpurie. Este mama mea, o iubesc si ii dedic mereu cele mai multe multumiri, pentru ca ea m-a nascut, m-a purtat in viata si m-a ajutat sa devin un om mare care face ce s-a dorit in viata.

Mama te face sa rezi, te ajuta, iti trimite mancare, iti mai da bani, iti da sfaturi, iti ofera dragoste neconditionat si este mereu alaturi de tine, fie si chiar doar de la telefon. Mama imi este cea mai buna prietena. Atunci cand cea mai buna prietena a mea de varsta mea m-a lasat balta si s-a maturizat prea tare, mama mi-a devenit si mai mult o prietena mai mult decat simplu mama.

Nu se poate spune niciodata ca mama este doar mama, doar o simpla mama, este fiinta suprema si fara ea viata nu ar mai avea acelasi farmec. Vorbim fata in fata, la telefon, pe retelele de socializare, dar si pe chat. Tot timpul ne plangem una alteia si ne suntem atat de dargi una alteia. Este parte din sufletul nostru si ne ajuta in aceasta viata.

Uneori, chiar daca nu iti place, mama iti devine din nou doar mama  cu acest statut, trecand peste statutul de doar prietena foarte buna, asta pentru a se asigura ca stii ca ai si o amma si mai trebuiesti indrumat din cand in cand in viata de o persoana mai matura si adulta.

Mereu te poti baza pe mama ta ca te va asculta si va fi alaturi de tine in mod neconditionat. Ea te iubeste si nu vrea sa te vada ca suferi niciodata, desi uneori trebuie s dai si singur cu capul de pragul de sus ca sa intelegi ceva in aceasta viata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *