sarut pe frunte

Modul in care oferi un sarut spune multe despre ceea ce se intampla inauntrul tau. Din toate tipurile de saruturi ce exista, chiar si cele ce urmeaza inca sa fie descoperite, sarutul pe frunte este unul plin de respect si de afectiune.

Adesea vedem aceasta forma de afectiune oferita de parinti copiilor, intre frati, verisori, sau chiar intre prieteni apropiati. Lucrurile devin insa mai confuze cand persoana iubita arata aceasta forma de afectiune. Nu ne suparam, insa uneori nu stim cum sa reactionam. Ce implica un sarut pe frunte?

Exact cum un cuvant poate avea mai multe sensuri, un gest denota de asemenea mai multe lucruri. Sarutul este o forma de manifestare a afectiunii, insa in lumea in care traim si dragostea are mai multe fete. Vestea buna e ca sarutul pe frunte nu este asociat cu ceva negativ.

1. Un sarut pe frunte este ca o binecuvantare fara cuvinte. Este o forma de a ura bunastare, fericire celor la care tii.

2. Forma de afectiune fara intentii sexuale. Exista o vreme cand exista doar simpla dragoste, fara dorinta urgenta de a ajunge la intimitate fizica. Desi contextul difera in functie de situatie, in majoritatea cazurilor un sarut pe frunte arata ca esti o persoana iubita si nu una dorita doar pentru placeri trupesti.

3. Modalitate de a exprima sentimente intense de respect, adoratie si grija. Ti-ai dori sa fii trezit in fiecare dimineata in acest fel de persoana iubita.

4. Responsabilitate si protectie. Cei ce te vad ca parte integranta in viata lor, nu numai pentru momentul prezent dar si pe viitor, iti vor oferi aceste dovezi de afectiune.

5. Alte semnificatii posibile: in functie de stagiul in care se afla relatia, acest sarut pe frunte poate indica mai multe lucruri. Poate fi unul de inceput, poate fi unul de adio, un sarut care sa arate prietenie, sau care sa arate ca exista o iubire platonica intre parteneri. Este atat un gest ce poate incepe o relatie, cat si unul ce o poate incheia.

Un sarut pe frunte oferit de o fata partenerului spune ca aceasta ii va fi alaturi in orice circumstante, iar un sarut oferit de barbat partenerii sale nu inseamna doar ca o iubeste, ci ca e de-a dreptul indragostit. Inocenta si altruismul acestui gest este incomparabil cu oricare alta forma de sarut, intrucat persoana ce il ofera arata afectiune din toate punctele de vedere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *