Se spun bancuri, exista mituri si prejudecati insa adevarul este ca o sotie isi tine sotul si familia pe o linie de plutire. Fiecare in parte are tabieturi, obiceiuri si defecte insa acolo unde partea exterioara este mai importanta decat ceea ce se discuta este lar ca din 2 ramane doar unul cel care sa lucreze in numele familiei. Intr-un top al lucrurilor pe care o sotie le uraste cel mai mult se numara:

  1. Sotul uita discutiile recente. Daca il intrebi despre sport iti va raspunde insa intrebat ce trebuie sa faca a doua zi nu mai stie. Este un caz tipic al celor care isi gasesc o protectie interioara contra vorbelor prea multe. Si totodata cel mai adesea barbatii dau din cap si sunt de acord cu ceea ce nici ei nu mai stiu.
  2. Sunt tentati sa acorde copilului atentie inainte de culcare sau dupa masa. Doua momente pe cat de placute pe cat de doveditoare ca „triseaza”. Sunt acele clipe cand copilul este clar fara prea mare energie deci nici ca ar face un efort sa aiba grija de cel mic.
  3. Conflictul mama- sotie. Cel mai adesea barbatii nu se vad arbitrii intre cele doua chiar daca le place meciul. Lasand insa la o parte partea iubirii diferentiate caci nu poti iubi o mama cum iubesti o sotie si invers intervine acel gand de frustrare, de protectie. Cu alte cuvinte unii se revanseaza pentru faptul ca de-a lungul timpului nu au fost tocmai cei mai cuminti copii. Si mai presus de toate o femeie trebuie sa tina minte ca sotul o are pe mama sa prima prezenta feminina din viata, o prezenta sacra. Nu incape loc de certuri!
  4. Barbatii nu isi cer iertare. Fie ca in trecut barbatii erau mai stapani, femeile mai supuse, ca o mostenire genetica de caracter sau pur si simplu pentru ca sunt incapatanati barbatilor le vine greu sa ofere scuzele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *