scule Bosch

Casa trebuie sa ne ofere mereu siguranta. In acest sens, trebuie sa fii pregatit mereu pentru situatii neprevazute, fie in momentul in care exista o pana de curent, fie atunci cand ai un accident sau multe alte situatii ce se intampla frecvent, precum arderea unui bec sau a unei sigurante electrice, etc. Din aceste motive, este foarte important sa stii ce trebuie sa nu-ti lipseasca si cum aceste lucruri trebuie sa fie organizate pentru a le gasi cu usurinta.

Situatii de urgenta

Nu este de dorit, dar trebuie sa fii mereu pregatit pentru situatii ce pot prezenta o urgenta. In cazul unui incendiu, inundatii sau al unui cutremur, este bine sa stii ce trebuie sa ai la indemana. Spre exemplu, in cazul in care ceva ia foc este bine sa poti avea acces cat mai rapid la un extinctor. Este evident ca in situatia in care focul scapa de sub control va trebuie sa apelezi la pompieri, insa folosirea unui extinctor poate micsora pagubele si poate mentine incendiul la un nivel controlabil.

Un alt obiect foarte important in situatiile de urgenta este lanterna. In foarte multe dintre aceste situatii, curentul trebuie sa fie intrerupt, caci astfel va fi afectat. In cazul in care casa este inundata, panoul de curent trebuie sa fie oprit, iar in cazul in care este o pana de curent, lanterna este, asadar, un must-have.

In cazul unor accidente

O singura clipa de neatentie iti poate provoca un accident. Este bine sa fii mereu pregatit si sa ai pregatita o trusa medicala. In cazul unor taieturi, zgarieturi sau intepaturi va trebui sa cureti rana respectiva, sa o dezinfectezi si apoi sa o pansezi.

Dar ce trebuie sa contina o astfel de trusa? Ei bine, din cadrul acesteia nu trebuie sa lipseasca vata sterila, tifon, apa oxigenata, spirt si bineinteles, o foarfeca. De asemenea, trebuie sa ai pregatite si diferite medicamente sau unguente pentru probleme usoare. Iti recomand sa ai mereu medicamente pentru dureri de dinti, cap, stomac sau unguente pentru a combate inflamatiile sau arsurile.

scule Bosch

Trusa de scule

Orice gospodar trebuie sa aiba in casa o trusa de scule. Acestea trebuie sa fie de calitate, usor de folosit si practice. Nu poate lipsit ruleta, ciocanul, surubelnitele, clestii, cheile reglabile, cutter-ul, banda adeziva, etc. Pentru o persoana care vrea ceva profesional poate alege din oferta de scule Bosch la tehnicbazar.ro

Organizeaza-le

            Este foarte important sa lasi aceste lucruri intr-un spatiu foarte usor accesibil. Incearca mereu sa pastrezi toate aceste obiecte intr-o ordine astfel incat sa stii exact ce si unde gasesti. De asemenea, aceste obiecte trebuie sa fie periodic inspectate, sa le verificam starea de functionare si sa le intretinem. Pe langa cele precizate mai exista obiecte pe care trebuie sa le ai, cum ar fi ata, acul, becurile si sigurante electrice de schimb, etc.

Pe scurt, ca o idee de final, este important sa fii pregatit pentru situatiile neprevazute sau cele care vor aparea mai devreme sau mai tarziu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *