punga de nunta

In 2018 nuntile sunt spectaculoase, dar mai ales elegante. Se tine cont mai mult ca oricand de detalii, de lucruri pretioase, iar calitatea este indiscutabila. Nu se admite ca un lucru ce face parte din decor sa nu corespunda cu restul designului, sa nu fie pe aceeasi lungime de unde privind stilul. O alegere la intamplare nu este ceea ce se permite.

Chiar daca unele sunt accesorii sau detalii asta nu inseamna ca nu le acorzi atentia cuvenita. Ba dimpotriva, ele intregesc imaginea nuntii tale. Spre exemplu, in materie de pungi de nunta ai tendinte la fel de pretentioase precum la capitolul decor de nunta. Nu se poate contesta ca un prim impact legat de aceste pungi este efectul vizual. Astfel, pungile se vor alege tinand cont de un print specific, de un aspect care sa denote apartenenta lor la evenimentul in cauza.

Cum alegi pungile de nunta

In fapt, acestea trebuie sa indeplineasca si un scop practic, astfel ca in alegerea pungilor se va tine cont de:

Forma si marime

Desigur ca fiecare element parte din decorul nuntii poate aduce o contributie insemnata privind originalitatea. Pungile pot fi si ele parte din aceasta poveste. Le poti alege sa fie de o forma si marime diferita decat cele clasice. Spre exemplu, sa dispuna de un decupaj, ce scoate in evidenta sticla, acolo unde se va inmana un astfel de continut. Sa fie dreptunghiulara, sa se inchida precum un plic sau intr-un snur cu funda.

Alungite, compacte, ai optiuni dintre care sa alegi.

Rezistenta

Aici vorbim despre calitate. Nu iti permiti sa cumperi ieftin sau mai bine spus gandeste-te ca prin aspectul lor practic orice invitat se asteapta sa aiba parte de o punga ce nu se rupe instant. O atentie deosebita se acorda snurului de care dispune, ce sustine intreaga punga.

De asemenea, hartia trebuie sa fie mai groasa, sa nu se rupa, avand baza dublata in interior, adica acel carton ce se ataseaza la baza.

Pret

Aici este un punct delicat. Toate cele de mai sus vor conta mai putin, ba chiar vor pali in fata pretului. Sunt multi cei care se conditioneaza de un prag financiar astfel ca prefera sa aleaga pur si simplu ce se nimereste. Dar pentru cei sunt in cautare de pungi de nunta 2018 si tin cont si de un buget este cu atat mai complicat. O alternativa este achizitia unui numar mai mare de astfel de pungi, caz in care se poate sa primesti un pret mai bun.

Achizitia din magazinele online este de asemenea avantajoasa. Aici varietatea de produse este mai mare, se pot gasi mai usor colectii de produse, comparand si preturile. O recomandare in acest sens este invitatiedenunta.ro. Cu printuri vesele, modele elegante, colorate sau clasice, albe, aici se va gasi universul pungilor de nunta si nu numai. In plus, preturile sunt dintre cele mai prietenoase, cu optiuni modeste tinand cont si de bugete de acest fel.

Se poarta pungile cu design, dar nu spune nimeni ca simplitatea, pungile albe, nu se potrivesc de asemenea. Mai important ca toate este calitatea acestora.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *